Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Garancia

4 év általános garancia minden Volkswagen modellre

A 2010. szeptember 1 után megrendelt Volkswagen modelleket, Magyarországon 4 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul az ügyfeleknek ezért nem kell felárat fizetnie. A 4 éves általános garancia mögött a márka magyarországi importőrének saját GARANCIA4 nevű exkluzív terméke áll, amit speciálisan az általunk importált Volkswagen modellekre fejlesztettünk ki, ezért ez kizárólagosan csak a magyarországi Volkswagen márkakereskedőktől vásárolt autók esetében érvényes.

 

Milyen előnyöket hordoz a GARANCIA4 az autótulajdonosok számára?

A gyári garanciához hasonlóan, -a kopó alkatrészek kivételével- az autó minden alkatrészére kiterjed. Párját ritkítóan magas futásteljesítményig, akár 200.000 km-es futásteljesítményig érvényes. Így a szolgáltatás időtartama alatt nincsenek előre nem látható javítási költségek. Minden márkaszervizben érvényesíthető, akár külföldön is. A javítás -az autó értéktartását is elősegítve- mindig Volkswagen Eredeti Alkatrészek®-kel és gyári technológiával történik.

A Volkswagen modellek garanciális szolgáltatásainak áttekintése a fenti időszakban értékesített autókra vonatkozóan:
  • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon.
  • 3 év gyári fényezési garancia.
  • +2 év GARANCIA4 nevű extra szolgáltatás a 3. és 4. évben egészen 200.000 km futásteljesítményig érvényes.
  • 12 év átrozsdásodás elleni garancia.
Átrozsdásodás elleni garancia

A Volkswagen a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyenek. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A minőség tehát nem csupán a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján.

AKTUÁLIS Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek