Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Polo Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Minden irányból véd – minden irányból szép A Polo figyel Önre – még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik – minden egyes úton.

Videó lejátszás

Felszereltség és dizájn Az új Polo – megbízható, biztonságos és sportos. Letisztult formai nyelvezetével és elegáns vonalvezetésével a forma és a funkció tökéletes harmóniáját kínálja, miközben kényelmes, biztonságos és korszerű megoldásokkal bizonyul meggyőzőnek. Röviden: a Polo egyből kedvet teremt vezetéséhez.

Külső megjelenés
Utastér
Világítás
Keréktárcsák

Legyen magabiztos!

Az új Polo kifejezetten sportos és markáns megjelenésű. Eleje a megnyújtott motorházfedél révén határozottan dinamikusabb, illetve hangsúlyosan vízszintes vonalvezetésével szélesebb benyomást kelt. Sportos fellépése, kompakt külső méretei és karosszériája rövid túlnyúlásai a vezetés intenzív élményéről tanúskodnak.

Még tágabb tér az Ön kényelmének

A Polo utasterének különlegességei között említhetők a hangulatvilágítás, az extra felszerelésként deréktámasszal rendelhető ülések, illetve az új dekorbetétek. Mindezeken túl a Polo nagyobb is lett, ami a vezető, valamint az első és a további utasok számára egyaránt nagyobb fej- és lábteret jelent.

Készen áll ilyen intenzív kisugárzásra?

Az új Polo már alapkivitelben LED-technikájú nappali menetfénnyel és halogén fényszórókkal érkezik, amelyek valóban egyedülálló "kisugárzást" kölcsönöznek számára. Kívánságra egyaránt LED-technikájú fényszórókkal és hátsó lámpatestekkel emelheti ki még jobban a Polo sportos egyéniségét.

Jól áll Önnek – a Polo keréktárcsák ízlése szerint

Melyik keréktárcsákkal néz ki a legjobban az új Polo? Pusztán ízlés kérdése. Pontosan ezért szolgálunk acél és könnyűfém keréktárcsák széles és vonzó kínálatával, hogy Ön is egészen természetes személyes stílusjegyekkel ruházhassa fel autóját.

Galéria

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából a Polo különlegességeivel!

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából a Polo különlegességeivel!

Infotainment Legyen éppen szó telefonálásról és aktuális közlekedési információkról, vagy ha épp a navigációs rendszer segítségével kívánja elérni úti célját, netán egyszerűen csak kedvenc zenéit szeretné hallgatni – a Polo lehetőségek sokaságával szolgál korszerű technikái kényelmes és egyszerű kezelésére.

Rádió
Navigáció
Telefon
Car-Net

Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót is hallgathat

Szeret menet közben zenét hallgatni, ám mindvégig jól informált maradna és az első osztályú kényelemről sem mondana le? A két választható rádiórendszer valamelyikével bizonyosan elégedett lesz.

Csakis előnyös kerülők

Előnyös lehet a jól ismert útvonalakon is bekapcsolni a navigációs rendszert, mégpedig a Car-Net Guide & Inform Basic szolgáltatás miatt, amely az internetről szerzett legfrissebb információk alapján még időben figyelmeztethet a közlekedési torlódásokra és kerülő útvonalat is ajánlhat. A különleges úticélok keresőjével Ön is felfedezhet egy-egy új éttermet vagy kávézót.

Megkönnyíti a kommunikációt

Beszélje ki magát! Ám kérjük, közben tartsa mindkét kezét a kormányon. Az új Polo kívánságra a Comfort telefoncsatlakozással szolgál ehhez.

Összeköttetésben mindennel, ami csak fontos az Ön számára

Okostelefonjával ma már csaknem folyamatos internet-elérést élvezhet. Miért ne tenné éppen autójában? A Car-Net technikájával immár az adatsztráda is nyitva áll a Polo előtt, számos előnyt kínálva. Rövidesen már hiányolná e sokrétű információs szolgáltatást.

Vezetői segédrendszerek A Polo intelligens vezetői segédrendszerei nagyban hozzájárulnak a színvonalas kényelemhez, illetve hatékonyan segíthetik Önt a kritikus helyzetek kezelésében vagy akár megelőzésében is. S még ha nem is mindig érzékeli e technikákat, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésre állnak.

A biztonság sokféle segítőt igényel

Biztonság

Olykor előre nem látható dolgok is történnek az úton - ilyenkor hatékonyan segíthet az új Polo.

 

Vezetés

Kérjük, ne veszekedjenek azon, ki vezessen

Az új Polo vezetése igen élvezetes, amihez praktikus vezetői segédrendszerei is nagyban hozzájárulhatnak, egyszerűbbé és kényelmesebbé téve sok mindent. Engedje, hogy az Ön számára is pihentetőbbé tegyék a hosszú túrákat vagy segítsék a forgalomban!

Parkolás

A vezetés élvezetes - és immár a parkolás is

A parkolás olykor próbára teheti türelmét. Szerencse, hogy a Polo extrafelszerelésként kínált parkolássegítő rendszer segítőkészen áll rendelkezésére, szinte gyerekjátékká egyszerűsítve a manőverezést.

Kényelem Ön is elámul majd, milyen kellemes az autózás az új Polo volánja mögött. Komfortos felszereltségének köszönhetően Ön a hosszú utak során is kényelmesen, a hátát kímélve foglalhat helyet, a kívánt klímát pedig az extrafelszerelésként rendelhető Climatronic légkondicionáló berendezés révén egyénileg szabályozhatja.

Pontosan azon információk, amelyeket látni kíván

Active Info Display

Az analóg sebességmérő már a múlté, s kívánságra a klasszikus körműszerek nagyfelbontású kijelzőfelülettel válthatók fel. A korszerű és innovatív Active Info Display kombinált műszeregység széles körű információkkal szolgál, messze túlmutatva a puszta sebességértéken és üzemanyagszinten.

Üléskényelem
"Climatronic" légkondicionáló berendezés
Panorámatető
Keyless Access

A kényelem

Hosszú túrákon vagy rövid kirándulásokon - az új Polo volánja mögött mindenkor kényelemben foglalhat helyet. Ergonomikus ülések védik a hátat menet közben, miközben olyan kényelmesek, hogy már-már meg is feledkezhet róla, hogy autóban ül éppen.

Utazási klíma igény szerint

Túl meleg, túl hideg, vagy valahol a kettő között? Néha nem könnyű megtalálni a megfelelő hőmérsékletet, különösen, ha többen is utaznak együtt. A Polo extrafelszerelésként rendelhető) kétzónás légkondicionáló berendezésével e probléma immár a múlté.

Napfény, friss levegő és sok minden más – ez a tolótető valóban mindenre nyitott

Élvezze a szép kilátást: Az extrafelszerelésként rendelhető panoráma toló-/billenőtetőn át szabad kilátást élvezhet az égboltra, s egyszerre áradhat a napfény és friss levegő a Polo utasterébe.

Amikor „varázskéz” nyitja az ajtót

Egyszerűen csak szálljon be, mégpedig anélkül, hogy kézbe kellene vennie a kulcsot. Az extrafelszerelésként rendelhető Keyless Access nyitási és indítási rendszernek köszönhetően elegendő, ha csupán magánál tartja az autó kulcsát. A motor indítása ugyancsak kulcs nélkül, egyszerű gombnyomással történik.

Technológia A Polo korszerű motortechnikája takarékosságával, illetve bőséges vonóerejével és teljesítményével tűnik ki. Pontosan a megfelelő erőforrások, ha Ön szívesen és sokat autózik, ám emellett az üzemanyag-fogyasztást is optimális határok között kívánja tartani.

Motorok
Menetprofilválasztás
Start-Stop rendszer

Élvezzen mindjárt kettős előnyt!

A TSI benzinmotorok és a TDI dízelmotorok egyaránt az alacsony fogyasztás mellett is magas teljesítményszint jegyében születtek és minden bizonnyal Önt is meggyőzik majd.

¹ A megadott értékeket a vonatkozó előírás szerinti mérési eljárás során határozták meg. Az adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, csupán a különböző járműtípusok közötti összehasonlítás célját szolgálják.

Az új Polo alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Gazdaságosan vagy sportosan szokott közlekedni? Vagy inkább a kényelemre fektet nagyobb hangsúlyt? A menetprofilválasztás rendszerével autója alapvető menettulajdonságait mindenkor személyes vezetési stílusához, illetve a pillanatnyi közlekedési és útviszonyokhoz igazíthatja.

Fékezéssel nyer energiát

Közlekedési lámpa előtt állva is járatni a motort felesleges üzemanyag-fogyasztással jár. Az automatikus motorleállítás és -indítás rendszere (Start-Stop System) ezért azonnal leállítja a motort, amint Ön felengedi a tengelykapcsoló-pedált megálláskor. Fékezéskor a felszabaduló energia egy része az akkumulátorban tárolódhat.

Egyéni kialakítási lehetőségek Alakítsa ki személyes dizájnját a különböző felszereltségi csomagok segítségével és konfigurálja Polo modelljét kívánságai szerint! Egyéni karakterében a legapróbb részletek is meghatározók, igazán stílusos útitársává avatva autóját.

A "Style" csomag

Kölcsönözzön új megjelenést a Polo számára

Az extrafelszerelésként kínált Style csomag a Polo belső felszereltségét fejleszti tovább. A kényelmes sportülések és a sötét mennyezetkárpit mellett olyan igényes részletek gondoskodnak izgalmas utastérkoncepcióról, mint a fényes felületű dekorbetétek, illetve az ülések műbőrbetétjei és szürke kontrasztárnyalatú díszvarrásai.

 

Egy későbbi időponttól rendelhető, Volkswagen partnere készséggel tájékoztatja.

Dekorcsomag

Válasszon egyéni megjelenést az utastér számára!

Dekorcsomag az Ön személyes ízlése szerint - válasszon a kívánságra rendelhető, különböző színvilágok közül, s a műszerfal, illetve a további dizájn-részletek egyaránt ennek megfelelő tónusban tűnnek fel.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek