Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Különleges szolgáltatás újságírók számára: A „Volkswagen live” adások első alkalommal közvetítenek az IAA 2019-ről

09.09.2019

Első alkalommal fog a Volkswagen élőben beszámolni az autókiállításról egy Newsdesk (híroldal) és egy TV stúdió útján: Az IAA (Frankfurti Autószalon) kezdetétől a Kommunikációs Osztály napi közvetítést biztosít a 3-as csarnokban található standról, Frankfurt am Mainból, az adások a kiállítás megnyitóját megelőző napon kezdődnek, és a sajtónapokon is (szept. 10-11) folyamatosak lesznek. A híroldalon a média képviselői szöveges, kép- és filmanyagokat, valamint közvetlen kapcsolatot kapnak az interjúpartnerekkel. Az újságírók munkaállomásokat is használhatnak, melyek a kiállítási standon találhatók.

Ha nem tud ott lenni, akkor sem kell lemaradnia semmiről: az összes prezentáció - például az új márka arculat az új Volkswagen logóval vagy az ID.3 világpremierje - élő közvetítésben követhető az interneten . A Group Night (szeptember 9., hétfő), a Volkswagen sajtótájékoztatója (szeptember 10., kedd), valamint az igazgatósági tagokkal és más szakértőkkel folytatott exkluzív beszélgetések a tv-stúdióból kerülnek közvetítésre a "Volkswagen-live" webcast segítségével. Összességében öt élő közvetítés és az IAA széleskörű kiegészítő anyagai közvetítik a Volkswagent érintő fontos témákat, például érdekes információkat az elektromos mobilitásáról, az ID.3-t vagy az új ID. Családot.

"Volkswagen live" - az összes adás letöltésként is elérhető

Több, mint a megtekintés: különleges szolgáltatásként két kamerapozíciós letöltést kínálunk - így minden médium felhasználhatja az optimális képbeállítást. A programok letölthetők egy online nyitóoldalon, amelyet kifejezetten az IAA-hoz állítottak össze. A nyitóoldal a következő címen található:

DE https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=de
EN https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=en

Hétfő,   Szept. 9    19.45-20.45  Téma: Group Night  Vendég: Herbert Diess

Kedd,    Szept.10   10.00-10.45  Téma: Press conference Brand  Vendég: Frank Welsch

             Szept.10   15.00-15.30  Témák közt.: DFB kooperáció  Vendég: Joachim Löw

Szerda, Szept.11   10.00-10.30  Témák közt: Új Márka arculat  Vendég: Jürgen Stackmann

             Szept.11   15.00-15.30  Témák közt: ID.R  Vendég: Romain Dumas

 

A Volkswagen márka jelenlétével kapcsolatos összes szöveg, információ, kép stb. megtalálható a következő oldalon: https://www.volkswagen-newsroom.com/en