Motorok

 

A TSI-benzinmotorok teljesítménye éppoly lenyűgöző, mint a hatékonyságuk. Még alacsonyabb fordulatszám mellett is maximális nyomatékot adnak le. Ezekben az erőátviteli rendszerekben a kis hengerűrtartalom és a turbófeltöltés, illetve a közvetlen üzemanyag-befecskendezés kombinációja igen egyenletes erőátvitelt tesz lehetővé. Ez a méretcsökkentő technológiák alkalmazásának köszönhető, aminek eredményeként a motor a viszonylag kis hengerűrtartalom ellenére is nagy teljesítményre képes.

A TDI-motorok turbófeltöltéses, közös nyomócsöves technológiával működő, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses dízelmotorok. Híresen gazdaságos, kiváló teljesítményű megoldásnak számítanak. Emellett közismerten halk működés jellemzi őket, a leadott magas nyomatéknak köszönhetően pedig jól reagálnak a sportos vezetési stílusra.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés