Lámpák

 

Az alapfelszereltségként kínált, LED nappali fénnyel felszerelt halogénizzós fényszóró, még a legkedvezőtlenebb fényviszonyok esetén is megfelelő világítást biztosít. A fényszóróállítás funkció segítségével pedig a fényszóró által kibocsátott fénysugár szögét, az autó aktuális terheltségének megfelelően lehet állítani.

A LED fényszórók a lehető legjobban illeszkednek a Golf formavilágába. Energiatakarékosak, és a természetes nappali fényhez hasonlító fénytartományuk kellemesebb a szemnek. Amennyiben szeretné, új autóját, LED ködlámpával is felszerelheti, így a nehéz útviszonyok között egyaránt jól láthatja az utat és a többi járművet.

A beépített kanyarfény segítségével időben észlelheti az akadályokat. A tökéletes fényviszonyokról pedig a vízállásjelzőfénnyel ellátott, fényszórómosó rendszer gondoskodik. A Golf világítási rendszere szekvenciális indexlámpát tartalmazó hátsó lámpasorral bővíthető: a kanyarodás irányát itt a mozgó fénysor mutatja.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés