Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Golf GTI Performance Doppingolt versenyparipák.

Doppingolt versenyparipák.

Sportos, tüzes, egyedi - Golf GTI Performance. Készen áll ennyi erőre? A vezetés tiszta öröme.

Galéria

Ismerje meg a Golf GTI Performance legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf GTI Performance legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás A Golf GTI Performance megérdemli a nevét – és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Belső tér

Fedezze fel az elegáns versenyhangulatot.

Sportos, legendás és elkötelezett a hagyományok mellett: a műszerfaltól kezdve a kockamintás huzatú üléseken át a rozsdamentes acélból készült pedálfejekig, a Golf GTI Performance belső tere kiváló minőségű, látványos megjelenésű, a GTI-re jellemző elemekből épül fel.

Külső

Egy legendás külső élménye.

A Golf GTI Performance megérdemli a nevét - és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Lámpák

A Golf GTI Performance lámpái első pillantásra felvillanyozzák.

A Golf GTI Performance lámpáin nincs semmi rejtegetnivaló; számos vonzó opció közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyiket is választja, elfelejtheti autója körül a sötétséget.

Kerekek

Garantáltan megfordulnak utána az utcán.

Egy sportkocsi oldalprofiljának legfontosabb dizájneleme a kerekek kinézete. Az alapfelszereltségbe tartozó, illetve opcionálisan elérhető,könnyűfém keréktárcsák remekül hangsúlyozzák a Golf GTI Performance sportos természetét - még a látványos, vörös féknyergek is látszanak!

Infotainment

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. A Golf GTI Performance két kényelmesen használható, Opcionális mobiltelefon-előkészítést kínál.

Rádió

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Ön dönti el, mit hallgat a Golf GTI Performance autójában. A Composition Media rádió intuitív vezérlést és számos különféle csatlakoztatási lehetőséget kínál.

Navigáció

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

Mindkét választható navigációs rendszer innovatív funkciók garmadát kínálja, így kizárt, hogy hiányérzete maradjon. Segítségükkel nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de vezetés közbeni szórakozásáról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig tájékozottan.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

Hatékonyság Az erő és sportosság kombinációjával a Golf GTI Performance a vezetés tiszta örömét kínálja. A strapabíró sportfelfüggesztés nagyobb kényelmet, optimális tapadást és jobb kormányozhatóságot biztosít.

Motor

A bivalyerős motor nem fogja hidegen hagyni.

A Golf GTI Performance motorja maximális teljesítményt kínál. 250 km/órás csúcssebességet érhet a lenyűgözően nagy, 180kW (245 lóerő) teljesítménnyel. A Golf GTI Performance mindössze 6,2 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

Differenciálzár

A még élvezetesebb kanyarokért.

A differenciálzár és az alapfelszereltség részét képező progresszív kormányzássegítő rendszernek köszönhetően a Golf GTI volánja mögött még nagyobb élvezet a kanyargós utakon történő vezetés. A jobb vezetési dinamikáért, nagyobb tapadásért és nagyobb fokú kormányozhatóságért.

Sportfutómű

Válassza a legsportosabb megoldást autója és az úttest közé.

A Golf GTI alapfelszereltségében szereplő erős futómű kiváló vezethetőségével igazi élmény, és különösen kényelmessé teszi a sportos vezetést.

GTI Performance

Még nagyobb motorerő, az irányítás az Ön kezében.

A Golf GTI Performance verziója kimondottan erőteljes és sportos - lélegzetelállító teljesítménnyel még élménydúsabb vezetés.

Vezetői segédrendszerek Golf GTI Performance autójának intelligens vezetéssegítő rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel a lehető legjobban oldhatja meg, sőt, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

Front Assist és ACC

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfelsimerés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az alapfeszereltség része.

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Dynamic Light Assist

A szembejövő forgalom ellenére is tökéletesen bevilágítja az utat.

Nem lenne sokkal kényelmesebb, ha bármilyen helyzetben használhatná a távolsági fényszórót az éjjeli utakon? A választható Dynamic Light Assist funkcióval ez többé nem csak kívánság - és attól sem kell tartania, hogy a szembejövő autók vezetőit elvakítja fényszórójának fénye.

Holttérfigyelő

Így segít Önnek a Golf sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

Kényelem

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Kényelmes ülések

A Golf GTI Performance sportülései beépített kultuszfaktorral.

Ha Ön értékeli az apró részletekre is kiterjedő figyelmet, rá fog jönni, hogy szimplán az autóba történő beülés már önmagában is izgalmas élmény - ha az az autó egy Golf GTI Performance. Elég, ha eszébe jut a Golf GTI Performance, és rögtön az ülések legendás kockás huzata jelenik meg lelki szemei előtt. Nos, ezt a hagyományt a Golf GTI Performance is folytatja.

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobb hangzású zene a kocsiban, mint otthon? Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszer kimondottan az autók belső terében történő használatra tervezett megoldás, amely még a legkényesebb fülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyaló hangminőséget varázsol a kocsiba.

Vienna bőrhuzatok

Csempéssze autójába egy társalgó hangulatát.

Varázsolja kocsiját saját személyes komfortzónájává: a kényelmes vezetőülést és első utasülést is magába foglaló, csúcsminőségű, puha Vienna bőrhuzatú berendezés első osztályú hangulatot kölcsönöz a Golf GTI Performance belső terének.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek