Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az e-Golf Változtasson – de továbbra is egy Golf volánja mögött.

Változtasson – de továbbra is egy Golf volánja mögött.

Főképp rövidebb utazások, például városi vezetés esetén, a tisztán elektromos erőátvitel a mobilitás ideális megoldása. Az e-Golffal azonban akár nyugodtan el is hagyhatja a várost. Ez a modell ugyanis egyetlen feltöltéssel akár 231 km* (WLTP érték) kilométert is megtesz.

 

*Vezetési stílustól és a külső körülményektől függően változhat.

Galéria

Ismerje meg az e-Golf legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az e-Golf legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás Minden egyes Volkswagen autót minőségi felszereltség és letisztult formavilág jellemez. Az e-Golf számos testreszabható opciót is kínál, amelyek révén autóját teljes mértékben saját ízlésére alakíthatja. Le fogja nyűgözni, milyen gazdag választék áll rendelkezésére.

Külső

A fényességes e-Golf.

A napnál is világosabb, hogy ez nem mindennapi Golf. A LED lámpák formatervezése, a kék dizájnelemek és az aerodinamikára optimalizált megoldások - az e-dizájn - adják ennek az elektromos autónak az igazi különlegességét.

Belső tér

A modern formavilág és az intuitív vezérlők élménye.

E-Golf autója nem csupán az erőátviteli rendszerét tekintve számít a jövő megoldásának. A jármű belső terében a stílusos dizájn-elemek mellett az elektromos autókra jellemző információk könnyen áttekinthető megjelenítésben várnak Önre.

Lámpák

A hatékony technológia fénye mutatja az utat.

Az energiatakarékosság az e-Golf koncepciójának egyik alapköve. Ennek köszönhető, hogy a modell összes lámpája nagy fényerőt alacsony energiafogyasztással előállító, fejlett LED-technológiájú.

Kerekek

A kerekek, amelyek energiát takarítanak meg.

Az optimális gördülő ellenállású futófelülettel rendelkező abroncsokkal felszerelt, optimalizált aerodinamikájú, 16 hüvelykes Astana könnyűfém keréktárcsák kiválóan jelzik a környezettudatosságra és helyi károsanyagkibocsátás-mentességre való törekvést, ami e-Golf autója megalkotásának fontos mozgatórugója volt.

Infotainment Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert vagy egyszerűen csak zenét szeretne hallgatni, az e-Golf modern információs és szórakoztató rendszere egyszerűen használható módon kínál számos különféle megoldást.

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. Az e-Golf két kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést kínál.

Navigáció

Az eltévedés egyetlen kézmozdulattal megakadályozható.

Az innovatív gesztusvezérléstől kezdve a kiváló szórakoztató funkciókon és rugalmas csatlakoztatási opciókon át a térképek kiváló minőségű megjelenítéséig: talán nincs is olyan információs és szórakoztató rendszer, amely többet kínálna, mint a Discover Pro navigációs rendszer.

Car-Net Guide & Inform

Autójában sem marad internet nélkül - okostelefonját pedig távvezérlőként használhatja.

Car-Net: a Volkswagen így viszi be az internetet az autójába. A Car-Net praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások garmadát kínálja. Segítségével például akár okostelefonját is használhatja távvezérlőként.

Gazdaságosság Az e-Golf megfelel napjaink kihívásainak és modern igényeket elégít ki: az erős, mégis szinte hangtalanul működő motornak köszönhetően az autó elismerésre méltó gyorsulás mellett is gazdaságosan vezethető. Az intelligens töltőrendszernek köszönhetően pedig e-Golfja egyszerűen feltölthető.

Elektromos erőátviteli rendszer

Napjaink dinamikája: az e-Golf motorja.

Elektromos motorral rendelkező járművet vezetni sokkal kellemesebb élmény, mint gondolná. A motor a legelső fordulattól kezdve maximális nyomatékot ad le, egysebességes váltójának köszönhetően pedig zökkenőmentes gyorsulást biztosít.

Menettáv

Környezettudatosság: zöld út a haladásnak.

Az e-Golf egyetlen töltéssel akár 231* kilométerre is elviszi. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet autója energiahatékonyságát illetően - de ha úgy kívánja, az autó beállításait a sportosságra vagy épp a kényelemre is optimalizálhatja.

Töltési lehetőségek

Az e-Golfjának feltöltése igen könnyű.

A töltési megoldások széles körének köszönhetően Ön döntheti el, hol és mikor tölti fel autóját.

Fenntarthatóság

Környezetterhelését csökkentse, ne a mobilitását.

Ki ne szeretné, hogy városaink levegője tiszta legyen? Az e-Golf nem csak Önt, hanem az Ön körül élőket is boldoggá teszi. Az elektromos meghajtású Golf választásával hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez - különösen ha az autó akkumulátorát megújuló energiaforrásból nyert energiával tölti fel. Ennek az igazán innovatív járműnek átlagosan mindössze 12,9-13,8 kWh energiára van szüksége 100 km megtételéhez. Egyre gyakrabban merül fel a zajszennyezés kérdése is. Nos, az e-Golf halk, mégis erős motorja erre a modern problémára is megoldást kínál.

Vezetői segédrendszerek Az e-Golfjának intelligens vezetéssegítő rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel a lehető legjobban oldhatja meg, sőt, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

ACC & Front Assist

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon.

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést spórolhatja meg Önnek, de még parkolóhelyet is segít találni. A rendszer ultrahangos érzékelői bemérik, hogy az e-Golf befér-e az adott parkolóhelyre.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható forgalmi dugóban segédkező rendszer (Traffic Jam Assist) az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális vészhelyzetben segítő (Emergency Assist) rendszer észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Holttérfigyelő

Így segít önnek az e-Golf sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

Kényelem Helyezze magát kényelembe e-Golf kocsijában. Az e-Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Kényelmes ülések

Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Az e-Golf kifinomult tervezésű ülései a szemnek épp oly kedvesek, mint a hátnak. Az állandóan nagy fokú kényelmet főként a hosszabb utakon fogja értékelni.

Kényelem a volán mögött

Ellazultabban szállhat ki kocsijából, mint ahogyan beült.

Az alapfelszereltségben kínált légkondicionáló rendszer, a többfunkciós kijelző, valamint az opcionális hangulatvilágítás az e-Golfban minden utazást örömteli élménnyé varázsol.

Vienna bőrhuzatok

Csempéssze autójába egy társalgó hangulatát.

Varázsolja kocsiját saját személyes komfortzónájává: a kényelmes vezetőülést és első utasülést is magába foglaló, csúcsminőségű, puha Vienna bőrhuzatú berendezés első osztályú hangulatot kölcsönöz az e-Golf belső terének.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek