Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Touareg Belül tudományos. Kívül fantasztikus.

Új generációs SUV Az új Touareg magabiztos vonalvezetése egyedülálló megjelenést kölcsönöz számára. Extrafelszerelésként rendelhető olyan műszaki megoldásai, mint az elektromechanikus oldalirányú billenésstabilizálás, az Intelligens világítás (IQ. Light) LED-Mátrix fényszórók és az Innovision Cockpit immár új szinten kínálja a színvonalas kényelem és a még élvezetesebb vezetés élményét.

Felszereltségi szintek Melyik stílus a legvonzóbb az Ön számára? A hűvös high-tech karakter, a meleg hatású fa- és bőrborítások vagy inkább a sportos részletek? Válassza bármelyiket, az Elegance, az Atmosphere és az R-Line felszereltségi szintekkel maradéktalanul kifejezheti személyes stílusát.

Az Elegance felszereltségi szint

Exkluzív esztétikum vár Önre

A Touareg Elegance: stílusos elegancia és a szuperlatívuszok dizájnja

 

Az Atmosphere felszereltségi szint

Kényezteti érzékszerveit

Az igényes anyagválasztása és kiemelkedő kényelme terén a Touareg Atmosphere egyaránt nem ismer kompromisszumot.

 

Az R-Line felszereltségi szint

Markáns és dinamikus megjelenés

A sportos stílusú új Touareg R-Line bátran áll a kihívások elébe. Az R-Line felszereltségi szint kívül és belül egyaránt e karakterét emeli ki.

 

Galéria

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az új Touareg különlegességeivel!

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az új Touareg különlegességeivel!

Dizájn Kifejező és jövőbemutató formavilágával a Touareg egyaránt mércéül szolgál, utastere egyéni felszereltségi lehetőségeinek sokasága pedig alig hagy kívánnivalót maga után.

Külső megjelenés

Járjon új utakat!

Átdolgozott stílus: erőteljes orrkialakítás megnyújtott motorházfedéllel, határozott vonalak és feltűnő, LED-technikájú hátsó lámpák - az új Touareg eleganciával és dinamikával ötvözi a SUV-modellek jellemző stílusát.

Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Mátrix fényszórók

Mert senki sem szereti, ha elvakítják

Vakításmentes világítás csaknem minden menethelyzetben: az extrafelszerelésként rendelhető Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Mátrix fényszórók a dinamikus fényszóró-asszisztens (Dynamic Light Assist) rendszerével nagyobb távolságon és intenzívebben világítják meg az úttestet, mégpedig a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül.

Panorámatető
Könnyűfém keréktárcsák

Panoráma billenő-/tolótető, hátul panorámatető

Zavartalan kilátás az újabb kalandokra

A hátul fix panorámatetővel kiegészített, extrafelszerelésként kínált panoráma billenő-/tolótető tágas térérzetről és kellemes fényviszonyokról gondoskodik a Touareg utasterében. Friss levegő, szabad kilátás az égboltra és a határtalan szabadság érzése - kényelmesen, gombnyomásra.

Könnyűfém keréktárcsák

Vonzó könnyűfém keréktárcsák dinamikus formákkal

A Touareg minden ízléshez kínál megfelelő könnyűfém keréktárcsát, a dinamikusan sportostól a stílusosan elegánsig. E keréktárcsák tökéletesen illeszkednek az autó külső megjelenéséhez, mindenkor meggyőző fellépést kölcsönözve a Touareg számára.

Innovision Az Innovision Cockpit a Touareg különlegességeinek egyike. E széles, ívelt kijelzőfelület igényes megjelenítésével egyedülálló hatékonysággal tájékoztatja a vezetőt és intuitív kezelési koncepció jellemzi.

Innovision Cockpit

Vezérlőközpont kapcsolók nélkül

Foglaljon helyet a vezető ülésben! Kívánságra nagyméretű ívelt kijelzőfelület húzódhat Ön előtt és érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel kezelheti a digitális rendszereket.

Discover Premium

Élvezze az infotainment új dimenzióját!

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Premium immár új dimenziókban jár: tekintélyes méretű, 38 centiméter képátlójú érintőképernyőjén még több információ jelenhet meg, miközben rendkívül sokoldalú funkcionalitást kínál.

Digitális műszeregység (Digital Cockpit)

Mindig azt láthatja, ami éppen érdekli

Az extrafelszerelésként rendelhető digitális kombinált műszeregység (Digital Cockpit) jóval több információval szolgál, mint pusztán a sebesség- és fordulatszámérték, illetve az üzemanyagszint, amelyeket Ön pontosan egyéni igényeinek megfelelően állíthat össze. A nagyméretű kijelzőfelület és az innovatív funkciók minden eddiginél szélesebb körű áttekintéssel szolgálnak.

Head-up kijelző

Mindvégig az úton a tekintet

Folyamatosan az úttestre összpontosíthat, miközben a legfontosabb járműinformációkat is áttekintheti - az extrafelszerelésként rendelhető Head-up kijelző a sebességértéket, a navigációs adatokat és a vezetői segédrendszerek jelzéseit közvetlenül a szélvédőre vetítve jeleníti meg.

Kényelem A legmagasabb színvonalú kényelem várja – a Touareg volánja mögött a magas fokú mindennapos használhatóság jegyében különösen bőséges térkínálatot, praktikus felszereléseket és innovatív technikát nyújt az úton.

Térkoncepció

A tágas tér új élménye

Ön és utasai igazán kellemesen érezhetik magukat a Touareg utasterében, ahol a luxusszínvonalú dizájn kiemelkedő funkcionalitással találkozik. A tekintélyes méretű csomagtartó és az elektromos mozgatású csomagtérajtó magasfokú sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek - minden tevékenysége során

Hangulatvilágítás

Burkolja az utasteret kedvenc színárnyalatába!

Amikor leszáll az este, a Touareg különösen kellemes hangulatot áraszt, amiről a fehér, opcionálisan pedig többszínű hangulatvilágítás gondoskodik. Utóbbi esetben Ön többféle árnyalat közül választhatja ki mindig a hangulatának éppen megfelelőt.

ergoComfort ülés

Pihentető pozíció 14 irányban

Egy kis wellness menet közben - az extrafelszerelésként rendelhető ergoComfort első ülések kívánságra masszázsfunkcióval is kiegészíthetők, amely különböző programokkal segít fellazítani a hátizomzatot. Maradjon Ön is - akár több óra után is - fitt a volán mögött!

Servo-zár
Climatronic
Easy Open/Easy Close

Servo-zár

Az ajtócsapkodás már a múlté

Szűk parkolóhelyeken nem könnyű mindig kellő lendülettel becsukni az ajtót. Az extrafelszerelésként rendelhető servo-zár révén immár nem szükséges nagy erő az ajtócsukáshoz, mivel behajtásuk után már automatikusan zárulnak, illetve reteszelődnek.

Az Air Care Climatronic légkondicionáló berendezés

Mert mindenkinek más és más a hőérzete

Az Ön számára mi a kellemes hőmérséklet? Az allergén szűrővel kiegészített, s az alapfelszereltséghez tartozó Air Care Climatronic légkondicionáló berendezéssel a vezető és az első utas egymástól függetlenül állíthatja be a kívánt klímát, az extrafelszerelésként rendelhető, négyzónás Climatronic technika pedig már a hátul utazók külön igényeit is tekintetbe veszi.

Easy Open/Easy Close

Egészen új lehetőségek nyílnak

Nincs épp szabad keze? Az extrafelszerelésként rendelhető Easy Open funkcióval anélkül nyithatja ki a csomagtérajtót, hogy bármit is le kellene tennie a kezéből, az Easy Close révén pedig csupán egy gombnyomás is elegendő a csomagtérajtó lecsukásához.

Vezetői segédrendszerek A Touareg technikájával is meggyőz – mégpedig innovatív vezetői segédrendszerei kínálatával, amelyek közül jó néhány első ízben jelenik meg Volkswagen modellben.

Éjjellátó berendezés

Immár láthatja, mit rejt a sötét

Eddig talán csak kémfilmekből lehetett ismerős az éjjellátó technika, most azonban az Ön autójában is rendelkezésre állhat. A Touareg extrafelszerelésként rendelhető éjjellátó rendszere az emberekkel és állatokkal részletes hőképet készít környezetéről, amit a műszerfalon jelenít meg.

Proaktív utasvédelem

Minden oldalról védetten

Ön és utasai védelmében az extrafelszerelésként rendelhető proaktív utasvédelem minden oldalról magas fokú védelmet nyújt. Amennyiben ütközés veszélyét érzékeli, olyan automatikus védelmi intézkedéseket foganatosít, mint a biztonsági övek előfeszítése, az ülések függőleges helyzetbe állítása, illetve az ablakok és a panorámatető zárása.

Parkolási asszisztens (Park Assist)
Közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist)
ACC előrelátó sebességszabályzással
Útkereszteződés-asszisztens (Intersection Assist)

Parkolási asszisztens (Park Assist)

Kifinomult parkolás

A parkolási asszisztens (Park Assist) kényelmesen a kívánt parkolóhelyre manőverez, miközben Ön csupán a gáz-, a fékpedált kezeli - a többit a rendszer a működési határain belül önállóan elvégzi.

Közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist)

Segítség araszolásko

Az extrafelszerelésként kínált közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist) - működési határain belül - az araszoló (Stop-and-Go) forgalomban tehermentesíti hatékonyan a vezetőt, ilyen módon segítve a torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzését.

ACC előrelátó sebességszabályzással

Távolságot tart

Egyértelműen az egyik leghasznosabb vezetői segédrendszer a követési távolság - előretekintő sebességszabályzással kiegészített - automatikus szabályzása (Adaptive Cruise Control; ACC). Ön csupán megadja a legnagyobb sebességet, s a rendszer - működési határain belül - figyel arra, hogy ezt ne lépje túl az autó, emellett - ugyancsak működési határain belül - az elöl haladó járműhöz mért minimális követési távolságot is tartja.

Útkereszteződés-asszisztens (Intersection Assist)

Mivel Ön nem láthat a sarkon túlra

A kihajtások takarásból és a nehezen belátható útkereszteződések olykor arra kényszerítik a vezetőt, hogy némileg már előre "kidugja az autó orrát". A fejlett radartechnika segítségével az extrafelszerelésként rendelhető útkereszteződés-asszisztens (Intersection Assist) - működési határain belül - valósággal "kitekint a sarok mögül", hatékonyan segítve a keresztező forgalom, illetve a gyalogosok időben észlelését.

A vezetés élménye Kedvelje akár a sportos vezetést vagy a terepezést, új technikáik különleges képességekkel ruházzák fel a Touareg modelleket.

Összkerékkormányzás
Légrugózás

Összkerékkormányzás

Az összkerékkormányzás egyszerre fokozza a stabilitást és a fordulékonyságot

Ha nem csak az első, hanem a hátsó kerekeket is kormányozzuk, jóval kisebb fordulókör érhető el. E fejlett technika, amely rendkívül fordulékonnyá teszi az autót, egyben növeli a kormányzás stabilitását, opcionálisan immár a Touareg számára is rendelkezésre áll.

Légrugózás

Mindig ideális magasságban

Annak érdekében, hogy a vezetés élménye sohase szenvedjen "csillapítást", a Touareg kívánságra kényelmes légrugózással is rendelhető, amely mindenkor a pillanatnyi terepviszonyoknak megfelelően állítja be a karosszéria magasságát.

Infotainment A Touareg volánja mögött Ön mindenkor optimális hálózati kapcsolatokat élvezhet, s igényei szerint szórakozhat, kívánságra akár térhangzással is. A rádió, a navigáció és a járműfunkciók részben akár egyszerű gesztusokkal is vezérelhetők.

Mindig online
Navigációs rendszerek
Car-Net
Telefon
Dynaudio
App-Connect és Media Control

Mindig online

Mindig a helyzet magaslatán

A Touareg volánja mögött internetkapcsolat is rendelkezésére állhat, amit beépített eSIM-kártya biztosít, a Car-Net online-szolgáltatások világát nyitva meg Ön előtt - hogy mindig jól tájékozott maradhasson és folyamatosan kellemesen szórakozhasson.

Navigációs rendszerek

Ilyen kényelmes is lehet a navigáció

Az alapkivitel Discover Pro navigációs rendszere nagyméretű üvegfelületű érintőképernyőjével már eleve alig hagyhat kívánnivalót maga után, de a Touareg kínálatában extrafelszerelésként a Discover Premium berendezés is szerepel, amely a digitális műszeregységgel (Digital Cockpit) közösen ívelt és a vezető felé forduló kijelzőfelülettel, valamint új és intuitív kezelési koncepcióval digitalizálja a vezetőteret.

Car-Net

Önre vár a Car-Net online világa

A mobil online-szolgáltatások az autóban rövidesen éppolyan nélkülözhetetlenné válnak az Ön számára, mint okostelefonja a mindennapokban. A digitális hálózati kapcsolatok egyszerre javítják a navigáció és a kommunikáció lehetőségeit, hatékonyan segítve Önt, hogy mindenkor aktuális információkhoz jusson, időt takarítson meg és szükség esetén gyors segítségben részesüljön.

Telefon

Megkönnyíti a kommunikációt

Vessen véget autójában a kábelek összevisszaságának. Az extrafelszerelésként rendelhető Business telefoncsatlakozás jó vételi minőséget és az okostelefonok induktív töltésének lehetőségét kínálja.

Dynaudio

Fedezze fel útközben a különleges hangzások világát!

Magas színvonalú hangzásvilág a Touaregben - ahonnan az erőteljes mély hangok sem hiányozhatnak. Extraként rendelhető a DYNAUDIO 7.1 Dolby Surround hangrendszere lehet útitársa, összesen 14 - kifejezetten a Touareg belterére hangolt - hangsugárzóval.

App-Connect és Media Control

Mobiltelefonos alkalmazások is rendelkezésre állnak a Touareg számára

Az App-Connect segítségével Ön okostelefonját is a Touareg infotainment-rendszerére csatlakoztathatja, s számos alkalmazást menet közben is igénybe vehet. A Volkswagen Media Control segítségével mobil eszközeikkel az utasok is igény szerint alakíthatják a szórakoztatóprogramot.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek

Az új Touareg kombinált átlagfogyasztása: 6,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 173 g/km. A megadott értékek a WLTP menetciklus alapján mért, majd az NEDC-re átszámított adatok, amelyek az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007 EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek típusjóváhagyása a "könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás" (WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemagyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás mérésére. 2018. 09. 01-től a WLTP teljes mértékben felváltja az "új európai menetciklust" (NEDC), amely a jelenlegi vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.