Világítás

„Ragyogó” fényviszonyok

Járjon elöl "ragyogó" példával! A T-Cross alapkivitelében halogén fényszórókkal és lökhárítójában LED-technikájú nappali menetfénnyel készül. A Life felszereltségi szinten a T-Cross jellegzetes rajzolatával LED-fényszórók is rendelhetők, amelyek a T-Cross Style esetében már a szériafelszereltséget bővítik. Az integrált LED-technikájú nappali menetfénnyel készülő LED-fényszórókat nagy fényáram és a nappali világossághoz hasonló színtónus jellemzi, rossz időjárási viszonyok közepette jelentősen javítva a látást.

A szériafelszereltséghez tartozó, ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpák mágnesként vonzzák a tekinteteket, különösen a T-Cross Style változaton, amely oldalsó helyzetjelző fényekkel is kiegészül.

A csomagtérajtó teljes szélességében végigfutó fényvisszaverő sáv közvetett megvilágítással teszi teljessé a harmonikus világítási koncepciót.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés