Az új Golf GTE A teljesítmény élménye.

A teljesítmény élménye.

Az előre programozott vezetési élmény: a Golf GTE maximális teljesítménye 150 kW (204 lóerő). Ez a remek teljesítmény a modell hatékony konnektoros hibridtechnológiájának köszönhető.

Galéria

Ismerje meg az új Golf GTE legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az új Golf GTE legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás

Külső

A sportosan elegáns megjelenésű modell.

A Golf GTE konnektoros hibrid nem a legfürgébb modell, de annál elegánsabb. A kecses orrész és a sportos farrész egyaránt a modell dinamikusságát emeli ki.

Belső tér

Magasszintű sportos kényelem.

A GTE jól ismert esztétikájára jellemző, kiváló minőségű felszerelések és esztétikus elemeknek köszönhetően a Golf GTE belső terét is a sportos elegancia jellemzi.

Lámpák

A hatékony technológia fénye mutatja az utat.

Az energiatakarékosság az új Golf GTE koncepciójának egyik alapköve. Ennek köszönhető, hogy a modell összes lámpája nagy fényerőt alacsony energiafogyasztással előállító, fejlett LED-technológiájú.

Kerekek

Maratonfutó vagy sprinter? A GTE-hez kínált kerékválaszték mindkettőt lehetővé teszi.

Visszafogottság vagy feltűnés - melyiket választja? Golf GTE autója keréktípusának megválasztásával saját ízlését is megmutathatja - és arról is gondoskodhat, hogy stílusosan érkezzen meg úti céljához.

Infotainment

Rádió

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Ön dönti el, mit hallgat az új Golf GTE autójában. Az alapfelszereltségben megtalálható, hozzá illő hangszórókkal rendelkező Composition Media rádió intuitív vezérlést és számos különféle csatlakoztatási lehetőséget kínál.

Navigáció

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

Mindkét választható navigációs rendszer innovatív funkciók garmadát kínálja, így kizárt, hogy hiányérzete maradjon. Segítségükkel nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de vezetés közbeni szórakozásáról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Golf GTE autójában sem marad internet nélkül - okostelefonját pedig távvezérlőként használhatja.

Car-Net: a Volkswagen így viszi be az internetet az autójába. A Car-Net praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások garmadát kínálja. Segítségével például akár okostelefonját is használhatja a Golf GTE-ben távvezérlőként.

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. Az új Golf GTE két kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon-felületváltozatot kínál.

Technológia

GTE üzemmód

A GTE üzemmódot egyetlen gombnyomással kapcsolhatja be. Az eredmény: még szélesebb mosoly az Ön arcán.

Egy igazán különleges gomb: csak nyomja meg Golf GTE autójának GTE gombját, és a jármű máris maximális teljesítményen pörög! Ami persze maximális élvezetet is jelent.

Teljesítmény

Golf GTE autója az erő és hatékonyság kettősét kínálja.

Városban a villanymotort, városon kívüli utakon előzéskor a két motort együtt, hosszabb utakon pedig a TSI motort érdemes használni. A hatékony konnektoros hibridtechnológia egy turbofeltöltéses benzinmotor és egy nagy nyomatékot biztosító villanymotor kombinációja. A két motor együttes használata a dinamika és a gazdaságosság kombinációját kínálja.

Töltéskezelés

Akkumulátora egyetlen feltöltésével messzebbre juthat, mint gondolná.

Miért tankoljon autójába benzint, amikor az elektromos áram olcsóbb? A konnektoros hibridrendszer villanymotorjának akkumulátora külső áramforrásról is tölthető. A lítiumion akkumulátorban 50 kilométer megtételére elegendő elektromos áram tárolható.

Kényelem

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Vienna bőrhuzatok

Csempéssze autójába egy társalgó hangulatát.

Varázsolja kocsiját saját személyes komfortzónájává: a kényelmes vezetőülést és első utasülést is magába foglaló, csúcsminőségű, puha Vienna bőrhuzatú berendezés első osztályú hangulatot kölcsönöz a Golf GTI belső terének.

A „GTE hang”

GTE autójának nem csupán a kinézete gyönyörködtet. A hangja is.

Hol van az megírva, hogy egy hibrid jármű csak halk lehet? Csak nyomja meg a GTE gombot, és győzze meg magát ennek ellenkezőjéről - vagy bárki mást, aki hallótávolságon belül van.

Vezetői segédrendszerek

Front Assist és ACC

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az ACC funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfigyelés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az új Golf GTE felszereltsége. 

Park Assist

Park Assist.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist (parkolássegítő rendszer) nem csupán az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést spórolhatja meg Önnek, de még parkolóhelyet is segít találni. A rendszer ultrahangos érzékelői bemérik, hogy a Golf GTE befér-e az adott parkolóhelyre.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Holttérfigyelő

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés