Világítás

 

Az új Arteon fejlettsége világítási felszerelései sokoldalúságából is jól érzékelhető. A króm-szárnymotívumokként kiformált nappali menetfénnyel kiegészített teljes-LED fényszórókat tartalmaz, egyebek mellett dinamikus kanyarvilágítással és praktikus tisztítóberendezéssel.

A kanyarvilágítás előrelátó aktiválással is kiegészíthető. A navigációs rendszerrel együtt a dinamikus kanyarvilágításhoz viszonyítva akár két másodperc időelőny is elérhető, mégpedig a bekormányzási szög és a navigációs adatok alapján.

A Dynamic Light Assist is rendelkezésre áll, amely 60 kilométer/órás sebességtől kamera segítségével önállóan kapcsolhatja be a távfényt, majd az elöl haladó és a szemből érkező járműveket érzékelve megfelelően tompíthatja azt. A közlekedés többi résztvevőjéről és az útvonal környezeti megvilágításáról a belső visszapillantó tükörhöz épített kamera szolgál információval.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés