Zárja be a menüt

Kombi modellek

 

A Volkswagen Kombi modelljei

A Volkswagen kombi modelljei igazán sokoldalú tehetségek. Kényelmükkel éppoly meggyőzőnek bizonyulnak, mint menetteljesítményeikkel, mégpedig egyaránt kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett. A sportos formák számára is bőséges teret kínálnak, kívül és belül stílusos és igényes megjelenéssel. Az esztétikus külsőt magas fokú belső variálhatóság egészíti ki, miközben a modern környezet kellemes hangulatot és térérzetet sugároz.

Golf Variant

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Bármit is tervez, az új Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

Az új Passat Variant

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata