Menü schließen
Bezárás

App-Connect. Így férhet hozzá az alkalmazásokhoz az autójában.

 

Így működik.

Szeretné biztonságosan és kényelmesen használni okostelefon alkalmazásait a járműben? Az App-Connect révén ez olyan könnyű, mint még soha. Ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül a Volkswagen járművében kezelje. Az adatok kábelen keresztül (vagy felszereltségtől függően akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül) átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google™ által kiadott Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google™ Android Auto™ használata különösen kényelmes a We Connect számára előkészített járműveknél a "Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszerek, valamint a "Ready 2 Discover" vezeték nélkül csatlakoztatási lehetősége révén. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.¹

Az Ön lehetőségei az App-Connect csatlakoztatására:

Apple CarPlay™

Az Apple CarPlay™ használatával menet közben az iPhone készülékéről kezelheti a kiválasztott alkalmazásokat. A We Connect számára előkészített járműveknél vezeték nélkül is.

Apple CarPlay™

Android Auto™

A Google™ Android Auto™ operációs rendszerével menet közben biztonságosan az okostelefonjáról kezelheti a megfelelő alkalmazásokat A We Connect számára előkészített járműveknél vezeték nélkül is.*

*A Google™ Android Auto™ vezeték nélküli csatlakoztatása lehetősége az új Golfnál csak későbbi időpontban áll rendelkezésre.

Android Auto™

MirrorLink®

A MirrorLink® segítségével a kormány mögött ülve sem kell lemondania a praktikus alkalmazásokról.

MirrorLink

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team