Zárja be a menüt
Bezárás

Alexandre Marie Párizsban Tisztán elektromos!

Alexandre Marie Párizsban Tisztán elektromos!

Alexandre Marie nyitott, barátságos személyiség. Minden nap mintegy 130 kilométert ingázik e-up!-jával és mindig azon kapja magát, hogy másoknak beszél róla. A legtöbben arra kíváncsiak, hogy milyen érzés vezetni egy elektromos autót, amelyre csak annyit válaszol: "próbáld csak ki, abszolút megéri."

A kíváncsiság az igazi motiváló erő.

Alexandre világéletében kíváncsi természet volt. Imád új dolgokat felfedezni és feltérképezni. Mivel nap mint nap Montigny-le-Bretonneux-i otthona és Párizs délnyugati része között ingázik, ahol rendszeradminisztrátorként dolgozik, fontos, hogy gazdaságosan működő járművet vezessen. Naponta 130 kilométert tesz meg, ami évente mintegy 35 000 kilométert jelent.

"Számomra a váltás oka leginkább a költségek csökkentése volt."

 

Most, hogy Alexandre átváltott az elektromosjármű-használatra, sokkal kevesebbet költ tankolásra, mint korábban a benzines autójánál. Nem aggódik, hogy lemerül az akkumulátora, hiszen bármikor feltöltheti e-up!-ját az otthoni töltőállomásán vagy munkahelye parkolójában.

Egy elektromos autó, amely a kommunikáció mestere.

Alexandre számára még egy fantasztikus előnnyel jár elektromos autója. Az e-up! segítségével egyszerű a telefonbeszélgetések indítása. Nemcsak arról szokott beszámolni másoknak, hogy miért szeret elektromos autót vezetni, hanem arról, hogy feleségével is egyszerűen társaloghat vezetés közben. .

"Másokkal folytatott beszélgetéseim során gyakran az elektromobilitásra lyukadunk ki."

 

Az autó menetközben sokkal halkabb. Ami azt illeti, az elektromos járművek gyakran annyira csendesek, hogy a járókelők sem hallják meg a motor zúgását. Éppen ezért Alexandre olyankor megáll elmagyarázni nekik, hogy miért olyan halk a kisautója.

"A feleségemmel kizárólag az e-up!-ban bízunk párizsi és Párizs körüli kiruccanásainkkor."

Szemtelenül fotogén - az e-up!

Egy-két kivételes alkalom van, amikor szívesebben használnak benzines autót. Valójában csak egy: amikor nagyobb távolságot kell megtenniük. Például, amikor a 900 km-re lévő Pireneusok hegyei között élő szüleit látogatja meg.

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata