The Beetle Cabriolet Még a napot is megnevetteti.

Még a Napot is megnevetteti.

Karizmatikus és szimpatikus - immár 1949 óta sugárzik a boldogság és az élet élvezete a kabrió Bogár stílusából. A Beetle Cabriolet pedig formavilágával a klasszikus példaképet követve hódítja meg a szíveket.

Csinos tetővel, csinos tető nélkül.

A "Titánfekete" vagy "Nutriabézs" vászontető egyértelműen a klasszikus Bogár lehajtható tetejére utalva dobogtatja meg a szíveket. Először leginkább akkor, amint mindössze 9,5 másodperc alatt teljesen automatikusan feltárul, és csupán a csillagos ég a határ. Kapcsolója az első szélvédő tetőperemén található és 50 kilométer/óráig akár menet közben is működtethető, akárcsak a zárás, amely 11 másodpercet igényel.

Galéria

Ismerje meg a Beetle legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Beetle legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Navigáció

Felfedező kedv.

A legújabb rádiókészülék és nagypontosságú navigációs rendszer kombinációjaként született "RNS 315" berendezés igazi sokoldalú tehetségként szerepel a kínálatban. Kezelése is szinte gyerekjáték, amiről intuitíve használható érintőképernyője gondoskodik. Jól áttekinthető, háromdimenziós (madárperspektíva) térképei mellett számos praktikus funkcióval is szolgál, amelyek segítségével Ön is egyszerűen és kényelmesen juthat el úti céljához.
A nagyfelbontású, színes TFT-képernyővel készülő, opcionális "RNS 510" berendezés mindemellett hangvezérlési funkcióval is rendelkezik, s igényes DVD-lejátszója mellett merevlemezes meghajtót is tartalmaz. Mindkét rendszerben praktikus SD-kártyaolvasó is rendelkezésre áll.

"Fender Sound" hangrendszer

Valósághű hangzás.

Mindenképpen sokat ígérő, amikor egy-egy szakma nagyjai találkoznak, s a tekintélyes know-how valamely közös projekt szolgálatába áll. Ám ha e mesterek konkrétan a Fender és a Volkswagen, már igencsak "kultusz-gyanús"a közös mű. A Fender hangrendszer ugyanis Európa-szerte kizárólag az új Beetle felszerelése. A high-tech berendezés szíve a Class-A/B végfokokat vezérlő, 10-csatornás, 400 watt kimenő teljesítményű erősítő. A kellő színvonalú hangzásról négy szövetborítású, high-end magassugárzó, két dupla- és két szimpla tekercselésű mélysugárzó, valamint egy, a csomagtartóban kialakított mélyládában működő kettős tekercselésű subwoofer gondoskodik.

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

Vezetői segédrendszerek

ParkPilot

Parkoló-asszisztens.

Netán túl szűk a parkolóhely, és sehol senki, aki segítene?
Az extrafelszerelésként kínált ParkPilot rendszerrel Ön is könnyedén lemondhat a segítőkről. Talán nem olyan sármos, ám rendkívül megbízható: az első és a hátsó lökhárítóba épített érzékelői révén akusztikai, illetve
a felszereltségben szereplő rádiókészüléktől függően akár vizuális jelzésekkel is figyelmeztet a környező akadályokra. Minél közelebb kerül az autó
az akadályhoz, annál magasabb frekvenciával szól
a hangjelzés, míg 30 centiméteres távolságtól folyamatossá nem válik. S ha épp mégis inkább
a sármos segítőt választaná, a ParkPilot egyszerűen le is halkítható.

Elektronikus menetstabilizáló rendszer

Fék-asszisztens.

A Beetle biztonsága tekintetében is tökéletesen átgondolt konstrukció. Már szériafelszerelésként kínált elektronikus menetstabilizáló rendszere (ESP) és blokkolásgátló berendezése (ABS) a komfort vészfék-rásegítő, az ASR, az EDS és az MSR funkciókkal együtt gondoskodik a kritikus menethelyzetekben is kedvező irányíthatósági tulajdonságokról. E komplex rendszerek a fékezés és a motormenedzsment folyamataiba tett villámgyors beavatkozásaikkal segítik a Beetle biztos irányíthatóságát. Mindemellett természetesen továbbra is indokolt az óvatos és körültekintő vezetés, mivel a fizika törvényeit az elektronikus menetstabilizáló rendszer sem írhatja felül!

Gazdaságosság

Motorok

Sportos, takarékos és tiszta üzemű

Válassza bármelyik erőforrást, bizonyosan dinamikus és gazdaságos módon közlekedhet. A TSI-aggregátok pörgős karakterükkel, intenzív vonóerejükkel, illetve csendes és sima járásukkal bizonyulnak meggyőzőnek. További igényes technikák a BlueMotion Technology motorok, amelyek még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással bizonyítják különlegességüket. A Beetle Cabriolet azonban motortól függetlenül, manuális, illetve hat- vagy hétfokozatú opcionális kettős tengelykapcsolós (DSG) sebességváltóival mindenkor hatékonyan juttatja teljesítményét első kerekeire - a sportos gyorsítások szolgálatában.

BlueMotion technika

Fellélegezhet a környezet

A Beetle Cabriolet BlueMotion technikájával még közelebb kerülhet a természethez s mintha a Nap is másként sütne rá. E gazdaságosságnövelő műszaki megoldások együttese takarékosabb autózást és mérsékelt széndioxid-kibocsátást tesz lehetővé. A Beetle Cabriolet esetében mindenekelőtt gazdaságosabb motorok, valamint az automatikus motorleállítás és -indítás (Start/Stop System) illetve a fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálás (rekuperáció) rendszerei csökkentik az üzemanyag-felhasználást.

Új kiegészítő műszerek

Három cső, középen elhelyezve, amelyeket nemsokára már Ön is nélkülözhetetlennek tart.
A Beetle műszerfalára extraként rendelhető kiegészítő műszerek a járműre vonatkozó speciális információkkal szolgálnak. Ellenőrizze egyetlen pillantással a kenőolaj aktuális hőmérsékletét (bal oldali cső) vagy éppen a turbótöltő töltőnyomását (jobb oldali cső), ha pedig éppen nemcsak maga az út a cél, a középső körműszer multifunkciós stopperórával szolgál.

DSG – magabiztos teljesítmény

Takarékosság szinte az erőfolyam megszakítása nélkül, a Beetle vezetésének dinamikus élménye szolgálatában. A Volkswagen innovatív kettős tengelykapcsolós sebességváltója (DSG) a manuális váltóművek sportosságát vérbeli high-tech stílusban ötvözi az automata konstrukciók könnyű kezelhetőségével. Emellett a normál és a sport-üzemmód révén két menetprogram is rendelkezésre áll. Utóbbira váltva a DSG magasabb fordulatig pörgeti az egyes fokozatokat, és a visszaváltásokra is korábban kerül sor.

Kényelem

Szélterelő tárolóval

A huzatmentes kabriózás szolgálatában

Az extrafelszerelésként rendelhető szélterelő nyitott vászontető mellett is huzatmentes autózást tesz lehetővé. Ha pedig ideje zárni a tetőt, a Beetle Cabriolet ötletes megoldásként csomagterében külön tartót kínál a szélterelő számára, amely használaton kívül ideálisan tárolható e praktikus fiókban. A szélterelő így a csomagoktól is védetten helyezhető el, s az e célra kialakított fogantyúval tartójával együtt emelhető ki, további helyet szabadítva fel a csomagtartóban.

Színek és kárpitok

A színek a személyiség lenyomatai

Express yourself! - Felszereltségi változattól függően a külső és belső színvilág, a kárpitok és a vászontető árnyalatai egyaránt ízlésesen egymáshoz illeszthetők. A kimondottan személyes karaktert szolgálják többek között a "Sandstrom-sárga" vagy a "Sötétbarna metál" színek, míg a vászontető és rekesze külső borítása számára a klasszikus "Titánfekete" és a stílusos "Bézs" áll rendelkezésre. A szövet vagy bőr üléskárpitok szintén az aktuális tónusban rendelhetők, s színvonalas kidolgozási minőségről tanúskodnak.

Bi-Xenon fényszórók

Világosság napfény nélkül is

Kerek fényszórói a Bogár sármos arculatának karakteres elemei, amelyek immár akár Bi-Xenon kivitelben is feltűnhetnek a Beetle Cabriolet orrán. E technikák a tompított és a távfény Bi-Xenon vetítőlencse-moduljai mellett a LED-technikájú nappali menetfényt is magukban foglalják. A LED nappali menetfény hatékonyan növeli a biztonságot, korlátozott látási viszonyok közepette is megőrizve az autó észlelhetőségét. A Bi-Xenon fényszórók esetében a folyamatos fényszóró-hatótáv állítás különböző terhelési állapotok mellett egyenlíti ki a fénykéve magasságát.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés