Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

The Beetle Cabriolet Még a napot is megnevetteti.

Még a Napot is megnevetteti.

Karizmatikus és szimpatikus - immár 1949 óta sugárzik a boldogság és az élet élvezete a kabrió Bogár stílusából. A Beetle Cabriolet pedig formavilágával a klasszikus példaképet követve hódítja meg a szíveket.

Csinos tetővel, csinos tető nélkül.

A "Titánfekete" vagy "Nutriabézs" vászontető egyértelműen a klasszikus Bogár lehajtható tetejére utalva dobogtatja meg a szíveket. Először leginkább akkor, amint mindössze 9,5 másodperc alatt teljesen automatikusan feltárul, és csupán a csillagos ég a határ. Kapcsolója az első szélvédő tetőperemén található és 50 kilométer/óráig akár menet közben is működtethető, akárcsak a zárás, amely 11 másodpercet igényel.

Galéria

Ismerje meg a Beetle legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Beetle legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Navigáció

Felfedező kedv.

Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszer 16,5 centiméter képátlójú érintőképernyőjével és összesen nyolc hangszórójával tűnik ki. A CD-meghajtó, az SD-kártyanyílás, az AUX-IN- és az USB-csatlakozó éppúgy e sokoldalú rendszer része, mint a Bluetooth mobiltelefon-kapcsolat és a három évig díjmentesen kínált Car-Net "Guide & Inform Basic".

"Fender Sound" hangrendszer

Valósághű hangzás.

Mindenképpen sokat ígérő, amikor egy-egy szakma nagyjai találkoznak, s a tekintélyes know-how valamely közös projekt szolgálatába áll. Ám ha e mesterek konkrétan a Fender és a Volkswagen, már igencsak "kultusz-gyanús"a közös mű. A Fender hangrendszer ugyanis Európa-szerte kizárólag az új Beetle felszerelése. A high-tech berendezés szíve a Class-A/B végfokokat vezérlő, 10-csatornás, 400 watt kimenő teljesítményű erősítő. A kellő színvonalú hangzásról négy szövetborítású, high-end magassugárzó, két dupla- és két szimpla tekercselésű mélysugárzó, valamint egy, a csomagtartóban kialakított mélyládában működő kettős tekercselésű subwoofer gondoskodik.

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

Vezetői segédrendszerek

ParkPilot

Parkoló-asszisztens.

Netán túl szűk a parkolóhely, és sehol senki, aki segítene?
Az extrafelszerelésként kínált ParkPilot rendszerrel Ön is könnyedén lemondhat a segítőkről. Talán nem olyan sármos, ám rendkívül megbízható: az első és a hátsó lökhárítóba épített érzékelői révén akusztikai, illetve
a felszereltségben szereplő rádiókészüléktől függően akár vizuális jelzésekkel is figyelmeztet a környező akadályokra. Minél közelebb kerül az autó
az akadályhoz, annál magasabb frekvenciával szól
a hangjelzés, míg 30 centiméteres távolságtól folyamatossá nem válik. S ha épp mégis inkább
a sármos segítőt választaná, a ParkPilot egyszerűen le is halkítható.

Elektronikus menetstabilizáló rendszer

Fék-asszisztens.

A Beetle biztonsága tekintetében is tökéletesen átgondolt konstrukció. Már szériafelszerelésként kínált elektronikus menetstabilizáló rendszere (ESP) és blokkolásgátló berendezése (ABS) a komfort vészfék-rásegítő, az ASR, az EDS és az MSR funkciókkal együtt gondoskodik a kritikus menethelyzetekben is kedvező irányíthatósági tulajdonságokról. E komplex rendszerek a fékezés és a motormenedzsment folyamataiba tett villámgyors beavatkozásaikkal segítik a Beetle biztos irányíthatóságát. Mindemellett természetesen továbbra is indokolt az óvatos és körültekintő vezetés, mivel a fizika törvényeit az elektronikus menetstabilizáló rendszer sem írhatja felül!

Gazdaságosság

Motorok

Sportos, takarékos és tiszta üzemű

Válassza bármelyik erőforrást, bizonyosan dinamikus és gazdaságos módon közlekedhet. A TSI-aggregátok pörgős karakterükkel, intenzív vonóerejükkel, illetve csendes és sima járásukkal bizonyulnak meggyőzőnek. További igényes technikák a BlueMotion Technology motorok, amelyek még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással bizonyítják különlegességüket. A Beetle Cabriolet azonban motortól függetlenül, manuális, illetve hat- vagy hétfokozatú opcionális kettős tengelykapcsolós (DSG) sebességváltóival mindenkor hatékonyan juttatja teljesítményét első kerekeire - a sportos gyorsítások szolgálatában.

BlueMotion technika

Fellélegezhet a környezet

A Beetle Cabriolet BlueMotion technikájával még közelebb kerülhet a természethez s mintha a Nap is másként sütne rá. E gazdaságosságnövelő műszaki megoldások együttese takarékosabb autózást és mérsékelt széndioxid-kibocsátást tesz lehetővé. A Beetle Cabriolet esetében mindenekelőtt gazdaságosabb motorok, valamint az automatikus motorleállítás és -indítás (Start/Stop System) illetve a fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálás (rekuperáció) rendszerei csökkentik az üzemanyag-felhasználást.

Új kiegészítő műszerek

Három cső, középen elhelyezve, amelyeket nemsokára már Ön is nélkülözhetetlennek tart.
A Beetle műszerfalára extraként rendelhető kiegészítő műszerek a járműre vonatkozó speciális információkkal szolgálnak. Ellenőrizze egyetlen pillantással a kenőolaj aktuális hőmérsékletét (bal oldali cső) vagy éppen a turbótöltő töltőnyomását (jobb oldali cső), ha pedig éppen nemcsak maga az út a cél, a középső körműszer multifunkciós stopperórával szolgál.

DSG – magabiztos teljesítmény

Takarékosság szinte az erőfolyam megszakítása nélkül, a Beetle vezetésének dinamikus élménye szolgálatában. A Volkswagen innovatív kettős tengelykapcsolós sebességváltója (DSG) a manuális váltóművek sportosságát vérbeli high-tech stílusban ötvözi az automata konstrukciók könnyű kezelhetőségével. Emellett a normál és a sport-üzemmód révén két menetprogram is rendelkezésre áll. Utóbbira váltva a DSG magasabb fordulatig pörgeti az egyes fokozatokat, és a visszaváltásokra is korábban kerül sor.

Kényelem

Szélterelő tárolóval

A huzatmentes kabriózás szolgálatában

Az extrafelszerelésként rendelhető szélterelő nyitott vászontető mellett is huzatmentes autózást tesz lehetővé. Ha pedig ideje zárni a tetőt, a Beetle Cabriolet ötletes megoldásként csomagterében külön tartót kínál a szélterelő számára, amely használaton kívül ideálisan tárolható e praktikus fiókban. A szélterelő így a csomagoktól is védetten helyezhető el, s az e célra kialakított fogantyúval tartójával együtt emelhető ki, további helyet szabadítva fel a csomagtartóban.

Színek és kárpitok

A színek a személyiség lenyomatai

Express yourself! - Felszereltségi változattól függően a külső és belső színvilág, a kárpitok és a vászontető árnyalatai egyaránt ízlésesen egymáshoz illeszthetők. A kimondottan személyes karaktert szolgálják többek között a "Sandstrom-sárga" vagy a "Sötétbarna metál" színek, míg a vászontető és rekesze külső borítása számára a klasszikus "Titánfekete" és a stílusos "Bézs" áll rendelkezésre. A szövet vagy bőr üléskárpitok szintén az aktuális tónusban rendelhetők, s színvonalas kidolgozási minőségről tanúskodnak.

Bi-Xenon fényszórók

Világosság napfény nélkül is

Kerek fényszórói a Bogár sármos arculatának karakteres elemei, amelyek immár akár Bi-Xenon kivitelben is feltűnhetnek a Beetle Cabriolet orrán. E technikák a tompított és a távfény Bi-Xenon vetítőlencse-moduljai mellett a LED-technikájú nappali menetfényt is magukban foglalják. A LED nappali menetfény hatékonyan növeli a biztonságot, korlátozott látási viszonyok közepette is megőrizve az autó észlelhetőségét. A Bi-Xenon fényszórók esetében a folyamatos fényszóró-hatótáv állítás különböző terhelési állapotok mellett egyenlíti ki a fénykéve magasságát.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek