A tágas tér új élménye

A Touareg minden tekintetben tágas mozgásteret kínál - menetteljesítményeivel és tágas térkínálatával egyaránt. Az egyértelműen a vezetőre összpontosító műszerfal mindenkor jó áttekintést biztosít, az utasok pedig bőséges fényt és friss levegőt élvezve a hátul fix panorámatetővel kiegészített, extrafelszerelésként kínált panoráma billenő-/tolótetőn át akár a csillagokban is gyönyörködhetnek.
A csomagtartó méretei, illetve a hosszirányban állítható és 40:20:40 arányban osztva lehajtható hátsó ülés különösen sokoldalúvá avatja a Touareg belterét. Az elektromos mozgatású csomagtérajtó révén kényelmesen, gombnyomásra tárul fel, illetve zárul a csomagtartó. Az extrafelszerelésként rendelhető csomagrögzítő rendszer rögzítősínjeivel, -hevederjeivel és -rúdjával, valamint a megfordítható csomagtérpadlózattal Ön bizonyosan jól felszerelkezve vághat neki minden kisebb-nagyobb "expedíciónak".
Ha pedig mégsem bizonyul elegendőnek a csomagtér, az opcionális tetősínek jutnak szerephez, amelyek tetőcsomagtartó-rendszer rögzítésére szolgálnak, olyan terjedelmes tárgyak szállítását is lehetővé téve, mint a kerékpárok, a sílécek vagy akár a kajak*. Feketére vagy ezüstszínűre eloxált felületükkel a tetősínek még rakomány nélkül is jól mutatnak, a Touareg sportosan markáns megjelenését hangsúlyozva.


* Kérjük, mindig gondoskodjon csomagjai megfelelő rögzítéséről!
 

 

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés