Megkönnyíti a kommunikációt

Menet közben is kényelmes telefonálást kínál, az extrafelszerelésként rendelhető Business telefoncsatlakozás, amely digitális beszédprocesszorának, a tetőkárpitba épített, igényes mikrofonjának és az autó saját hangszóróinak köszönhetően kiemelkedő hangminőséget kínál. A vétel a jármű külső antennáján keresztül még kritikus lefedettség mellett is optimális.
A felszereltség része a különleges rakodórekesz is, amelyben a megfelelő mobiltelefon induktív úton, azaz vezeték nélkül tölthető. Az autón kívül kezdett telefonbeszélgetések Bluetooth-kapcsolat segítségével a kihangosítóra is átvihetők. A kezelés hangvezérléssel, a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről történhet - egyszerűen és pontosan az Ön igényei szerint.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés