Ilyen kényelmes is lehet a navigáció

A már alapkivitelben a Car-Net App-Connect rendszerével kiegészített Discover Pro navigációs berendezés 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú, üvegfelületű színes TFT-érintőképernyőjével, közelítésérzékelésével és innovatív gesztusvezérlésével teljes mértékben intuitív módon kezelhető, így menüpontok egész sora vezérelhető egyszerű vízszintes kézmozdulatokkal. A 10 GB kapacitású, szabadon felhasználható memóriát is kínáló rendszer emellett telepített európai térképanyagot, nyolc hangszórót, FM-rádióvételt és DVD-meghajtót is kínál, amellyel MP3-, AAC- és WMA-formátumú zenei anyagok is lejátszhatók. Az infotainment-élményt két SD-kártyanyílás, egy AUX-IN bemenet és két USB-aljzat, valamint Bluetooth-telefoncsatlakozás teszi teljessé.

A navigációs rendszerek "zászlóshajója" az extrafelszerelésként rendelhető Discover Premium, amely 38 centiméter (14,9 col) képátlójú képernyőjével az Innovision Cockpit technikájának része, mégpedig az ívelt és a vezető felé forduló üvegfelületbe integrálva. Utóbbi a sebességmérőtől egészen a középkonzolig húzódik. A kapcsolók nélküli rendszer kényelmesen, az okostelefonokról jól ismert módon hang- és gesztusvezérléssel vagy érintéssel kezelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés