Mindig a helyzet magaslatán

Nincs már szükség mobiltelefonjára az autóbeli interneteléréshez, a Touareg ugyanis beépített SIM-kártyával teszi még egyszerűbbé az online szolgáltatások és az internetes rádió használatát.
A Connected Radio funkcióval például akkor is tovább hallgathatja a kívánt rádióadót, ha már elhagyta vételkörzetét, mivel ez a "hibridrádió" funkció önállóan és zavartalanul válthat át a földi rádióvételről internet-adatfolyamra (streaming).
A folyamatos internetkapcsolatnak ("Always On") köszönhetően online érkezhetnek a legfrissebb közlekedési információk. Ezen előrejelzések alapján a pillanatnyi forgalomterhelésnek megfelelően útvonaljavaslatok is rendelkezésére állhatnak, hogy Ön gyorsabban és meglepetésektől mentesen érhesse el úticélját.
További előny, hogy a szoftver mindig a legfrissebb, mivel a térképek és eszközök frissítései online zajlanak, így Önnek nem szükséges felkeresnie a műhelyt vagy manuálisan elvégeznie a frissítéseket.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés