Élvezze az infotainment új dimenzióját!

Nagy, nagyobb, legnagyobb - a kívánságra rendelhető Discover Premium navigációs rendszer 38 centiméter (15 col) képátlójú érintőképernyőjén jobban láthatók a navigációs térképek és sokrétűbb megjelenítési lehetőségeket kínál. Tekintse meg pontosan igényeinek megfelelően az egyes tartalmakat és funkciókat, köztük okostelefonos alkalmazásaival - a Car-Net App-Connect révén ugyanis a MirrorLink®, az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ technikáit is igénybe veheti, amelyekkel okostelefonja bizonyos alkalmazásait a Discover Premium képernyőjére továbbíthatja. Ívelt kijelzőfelületével e rendszer a tekinteteket vonzó, különösen elegáns technika is egyben, amely érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel egyaránt kezelhető.
Ugyancsak a felszereltség része ekkor az induktív töltőfunkciót is kínáló Business telefoncsatlakozás, amellyel az okostelefon vezeték nélkül, egyszerűen a megfelelő rekeszbe helyezve tölthető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés