Mert mindenkinek más és más a hőérzete

A kétzónás, extrafelszerelésként pedig négyzónás hőmérsékletszabályzású Climatronic légkondicionáló berendezésnek köszönhetően mindenkor kellemes klíma uralkodhat a Touareg fedélzetén. A vezető és az első utas, illetve opcióként a hátul helyet foglalók is egymástól függetlenül adhatják meg klímazónájuk beállításait. A szénanáthások külön örömére allergénszűrő tisztítja meg a pollentől az utastérbe áramló levegőt.
A légkondicionáló berendezés a kellemetlen szagokat is távol tartja, mivel az ablakmosó működtetésekor, illetve a hátramenet kapcsolásakor önműködően belső levegőkeringtetésre vált. A ventilátor - fordulatszámának sebességfüggő szabályzásának köszönhetően - lassú tempónál sem zavaróan hangos.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés