Önre vár a Car-Net online világa

Az internet és a digitális hálózati kapcsolatok immár mindennapi életünk részévé váltak, miért éppen az autóban mondana le róluk? A Touareg ezért már alapkivitelében kínálja a fejlett mobil online-szolgáltatásokat. A Car-Net segítségével Ön is jobban és gyorsabban tájékozódhat. Olvastassa fel menet közben az Önt érdeklő híreket, érkezzen kipihenten úti céljához, mindig a pillanatnyi forgalmi helyzethez illeszkedő útvonalat követve és takarítson meg időt a parkolóhely keresésekor, közvetlenül az úti célja környéki parkoló vagy parkolóház szabad helyéhez navigálva. A Car-Net szolgáltatása akkor is tájékoztathatja a Touareg pillanatnyi kilométerállásáról, üzemanyagszintjéről, illetve ajtói nyitott vagy zárt állapotáról, ha Ön épp nem ül az autóban. Okostelefonjára ugyanis bármikor lehívhat bizonyos járműadatokat és karbantartási információkat, de azt is megtudhatja, bekapcsolva hagyta-e a világítást vagy felhúzta-e az összes ablakot.

Az intelligens hálózati kapcsolatok előnyeinek további kiváló példája a vészhívás, amely automatikusan aktiválódik, amint aktiválódik a Touareg valamelyik biztonságiöv-előfeszítője vagy légzsákja. Ekkor a Volkswagen vészhívás-központja jelentkezik be, segítséget nyújtva Önnek és szükség esetén a lehető leggyorsabban mentőt irányítva a baleset helyszínére, a rendszer ugyanis a pontos pozíciót, illetve vonatkozó járműadatokat is továbbítja. Igény szerint Ön egyszerű gombnyomással is bármikor kapcsolatot létesíthet a segélyhívó központtal, ha balesetet kíván bejelenteni.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés