Markáns és dinamikus megjelenés

A Touareg R-Line különleges felszerelések egész sorával hangsúlyozza sportosságát, amellyel bizonyosan mély benyomást kelt.

Az R-Line jellegzetes C-alakzatával kialakított, egyéni stílusú első lökhárítójával és a hűtőrácson megjelenő R-Line logójával e modell bizonyosan kitűnik a tömegből. Emellett ugyancsak R-Line dizájn szerinti, a karosszéria színére fényezett ajtóburkolatai és kerékjárati szegélyei, valamint fényes fekete hátsó diffúzoreleme és krómozott kipufogó-végcsövei gondoskodnak a Touareg R-Line erőteljes fellépéséről.

Fűthető, bőrbevonatú és R-Line logóval díszített multifunkciós kormánykerekével, illetve Silver Wave alumínium dekorbetétjeivel a Touareg R-Line utastere nem csupán az első pillantásra, hanem az első érintésre is meggyőző. Az R-Line logóval díszített első küszöblécek az extrafelszerelésként rendelhető hangulatvilágítás csomag részeként megvilágítást is kapnak, s a progresszív stílust nemesacél pedálok és lábtámasz teszik teljessé.

Az extrafelszerelésként rendelhető, kéttónusú Savona bőrrel borított és Carbon Style hasított bőrbetétekkel díszített komfortülések még dinamikusabb összhatásról gondoskodnak. A kristályszürke kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült Vienna bőrkárpitozás valóban vonzza a tekintetet, s mindkét ülésváltozat esetében R-Line logó tűnik fel az első üléstámlákon. Ugyancsak mindkét ülésopciót fekete tetőkárpit és kristályszürke kontrasztárnyalatú díszvarrások egészítik ki. Utóbbiak az R-Line stílusához illő, sportos hangulattal ruházzák fel a műszeregységet, a multifunkciós kormánykereket, a középső kartámaszt és a sebességváltókart.

Az Elegance és az Atmosphere felszereltségi szintekhez extrafelszerelésként rendelhető R-Line külső optikai csomag különleges R-Line elemeivel a Touareg erőteljes és igényes karakterét hangsúlyozza, tökéletes megoldásként mindazok számára, akik kimondottan dinamikus hatásra törekednek.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés