Mobiltelefonos alkalmazások is rendelkezésre állnak a Touareg számára

Ma már szinte mindenre található mobiltelefonos alkalmazás. Számos a Touareg rendszeréről is igénybe vehető, az App-Connect ugyanis az Android Auto™, Apple CarPlay™ és a MirrorLink® technikáival az autó infotainment-rendszerére csatlakoztathatja az okostelefont. Ekkor mobilkészülék bizonyos alkalmazásai a Touareg érintőképernyőjéről is vezérelhetők. Mind több alkalmazás kínál a járműadatok felhasználásával izgalmas funkciókat, a My Guide például az időjárás és a pontos idő figyelembevételével ajánlhat érdekes úti célokat a közelben, míg a My Rules segítségével automatikus SMS-üzenet küldhető haza, amint Ön megérkezett úticéljához.
Az Android és iOS operációs rendszerekhez kifejlesztett Volkswagen Media Control az utasokat is bevonja a kezelésbe, akik okostelefonjukról vagy táblagépükről a távirányítással szintén részt vehetnek az infotainment-rendszer vezérlésében, kényelmesen választva például zenei programot, vagy emelve át navigációs célokat a címjegyzékből - akár a hátsó ülésről is.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés