Az új Tiguanban utólag is aktiválhatja a funkciókat

Utólag személyre szabható: az új Tiguanban számos fedélzeti funkció most először nemcsak frissíthető, hanem a We Upgrade funkcióként¹ utólag is aktiválható lesz. A bevezetéskor még nem elérhető funkciónak köszönhetően a jövőben utólag is aktiválható a "Ready 2 Discover" rádió navigációja, az App-Connect (okostelefon alkalmazás csatlakoztatása, Apple CarPlay™ és Google Android Auto™ esetén vezeték nélkül is), valamint a hangvezérlés funkció.

A "We Upgrade" termékek használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és főfelhasználói megerősítésre van szüksége, ez összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen a "We Upgrade" szolgáltatáshoz szükséges technikai funkciókkal és hardverrel. Az aktuális járműhöz elérhető "We Upgrade" funkciókat a főfelhasználó az infotainment rendszer In-Car Shopjában tekintheti át. Díjköteles termékek igénybevételéhez a https://shop.volkswagen-we.com címen elérhető We Connect webshopban meg kell adni a fizetési eszközt. A megvásárolt és aktivált "We Upgrade" funkciók a járműben maradnak és más járműbe nem vihetők át.

 

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata