Kifejező dizájn a mindennapokra.

T-Roc Design

A T-Roc Design az Ön számára is bőséges teret kínál az egyéni kialakításokhoz. A 17 col peremátmérőjű, polírozott Mayfield könnyűfém keréktárcsái például kívánságra három további színben is választhatók. Mindezeken túl különböző kéttónusú fényezések hangsúlyozhatják egyéni stílusát, de a krómozott elemek is a T-Roc Design Line magabiztos fellépését erősítik, például a szemcsés fekete bevonatú hűtőrács díszléce vagy épp a far trapézalakú betétjei formájában. A diffúzorelem elöl és hátul egyaránt ezüstszínben jelenik meg.

Beszálláskor fehér tónussal fogadja Önt a hangulatvilágítás, a megvilágított dekorbetétek, az első és hátsó olvasólámpák, illetve lábtérvilágítás egészen különleges és kellemes atmoszférát teremt. A műszerfal dizájnbetétje (Dash Pad) négyféle színben szerepel a kínálatban, hogy Ön az utasteret is pontosan ízlésének megfelelően alakíthassa ki.

Foglaljon helyet a kényelmes komfortülésekben, amelyek kívánságra az igényes Vienna bőrkárpit két változatával is rendelhetők. E kényelmes pozícióból a telefoncsatlakozás révén akár menet közben is kényelmesen bonyolíthatja hívásait.

Épp USB-tárolón hozta magával kedvenc zenéit? Az USB-csatlakozónak köszönhetően a T-Roc hangrendszerén is könnyedén megszólaltathatja őket - így útközben sem unatkozhat.

Különösen a hosszú utazások során jelenthet hatékony segítséget a fáradtságérzékelő funkció. Amint a rendszer eltérést észlel az Ön normál kormányzási mintáitól*, vizuális és hangjelzéssel pihenő tartására hívja fel figyelmét.

Szálljon be - a vezetés igazán kellemes élménye várja!

*A rendszer működési határain belül

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés