Jó kezekben van

Segélyközpont

Minden vészhelyzetre érvényes: őrizze meg nyugalmát! A Volkswagen opcionális vészhívás-szolgáltatását¹ egyetlen gombnyomással aktiválhatja. A rendszer élő hangkapcsolatot alakít ki a Volkswagen segélyközpontjával, így Ön mindenkor személyre szóló támogatást élvezhet, amíg a mentők a helyszínre nem érnek. A piros SOS-gombbal más közlekedők számára is gyorsan hívhat segítséget.

A rendszer automatikusan indít vészhívást, pontosabban, ha valamelyik légzsák aktiválódik. Ekkor élő kapcsolatot hoz létre a Volkswagen segélyközpontjával, amelynek egy munkatársa jelentkezik be. Ezzel egyidejűleg a gyors orvosi ellátás érdekében a rendszer fontos adatokat - például a pontos helyszín - is továbbít a központba. A Volkswagen segélyközpontja 10 európai nyelven², Európa összesen 22 országában³ áll rendelkezésre.

A Car-Net Security & Service használatához a Volkswagen AG-vel online külön szerződés kötendő. A szolgáltatások teljes futamidőre szóló használatához az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/Car-Net oldalon. A segélyhívás szolgáltatása már a kiszállítástól, regisztráció nélkül aktív.
A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A díjmentes Car-Net App használatához iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefon és egy meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetés alapján egy adatopcióval rendelkező SIM-kártya szükséges. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Security & Service rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/Car-Net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

2. Angol, cseh, francia, holland, lengyel, német, olasz, portugál, spanyol, svéd

3. Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés