Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Radio és Navigáció

Készen áll a kívánságműsorra? Kínlatunkban két egyaránt elsőosztályú rádió, illetve egy navigációs rendszer várja.

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül, s az MP3 és a WMA formátumú zenei fájlok lejátszására is alkalmas. Emellett SD-kártyát olvas, FM rádióadókat vesz, két hangszórója pedig kívánságra hatra is bővíthető.

Az extrafelszerelésként kínált Composition Media rádiórendszer nyolc hangszórót tartalmaz. Az említett rádió funkcióin és csatlakozóin túl CD-lejátszót, USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást is kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszer ugyancsak 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Élvezze emellett a nyolc hangszóró, az FM-rádióvétel, az MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, a két SD-kártyanyílás és az USB-aljzat kínálta lehetőségeket, a mobiltelefon számára pedig a Bluetooth-csatlakozást.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, amely még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít. A Composition Media rendszertől felfelé emellett extrafelszerelésként a digitális rádióvétel (DAB+) előnyei is kihasználhatók.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés