A T-Roc elvégzi Ön helyett

Nyugodt vezetés

Egyhangú útszakaszok, beszűkülő sávok, keskeny országutak - a vezetés sokszor komoly összpontosítást igényel. Szerencsére a T-Roc már alapkivitelében kínálja az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő Lane Assist technikáját, amely nagyban hozzájárulhat* a vezető gyengülő koncentrálása okozta balesetek megelőzéséhez. A Lane Assist korrekciós kormányzási beavatkozásokkal lép közbe, amennyiben a rendszer a sáv nem kívánt elhagyásának veszélyét érzékeli..

Jóval stresszmentesebbé teheti a közlekedést a követési távolság extrafelszerelésként kínált automatikus szabályzása (ACC), amely az elöl haladó járműveket figyelve egészen 210 kilométer/óráig tartja a követési távolságot*.

A közlekedési torlódás asszisztens kívánságra a kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) szerelt változatokban könnyítheti a sűrű és torlódó forgalomban a vezetést. A T-Roc ekkor 0 és 60 kilométer/óra között önállóan gyorsítva és fékezve* követi az elöl haladó járművet, miközben a sáv tartására is figyel.

A kívánságra rendelhető vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist) olyan rendszer, amely egészségügyi vészhelyzetben részben átveheti az autó irányítását*. Akkor lép működésbe, ha a vezető már nem kormányoz, fékez és gyorsít. Amennyiben a rendszer ilyen szituációt érzékel, a vészhelyzet-asszisztens - például rövid fékezéssel és a sávon belül oldalirányú mozgással végzett figyelmeztetést követően - szabályozott körülmények között megállásig fékezi az autót.

* A rendszer működési határain belül

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés