Ne keljen többet útra internet nélkül

Konnektivitás

Internet az autóban - ez a Volkswagennél a Car-Net, amely mögött praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások rejlenek. A Car-Net Guide & Inform¹ szolgáltatáscsomag a kívánságra rendelhető Discover Media navigációs rendszerrel együtt állhat rendelkezésére. Az internetkapcsolat segítségével olyan adatok állhatnak az Ön rendelkezésére, amelyek aktualitása aligha felülmúlható. Ha valahol épp közlekedési torlódás képződik vagy szűnik meg, Ön valós időben, online szerezhet tudomást róla. Különösen kényelmes, hogy eközben útvonalterve is automatikusan alkalmazkodik hozzá. Keressen vendéglátóhelyeket a Car-Net segítségével, s fedezzen fel jó éttermeket a különleges úticélok online-keresőjével. Az Ön számára fontos további úticélokra is gyorsan rátalálhat. Legyen szó szállodáról, üzemanyagtöltő-állomásról vagy újonnan nyílt moziról, az internetes információk izgalmas és hasznos felfedezések sokaságát kínálják.

Az extrafelszerelésként rendelhető App-Connect segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy a kívánságra kapható Discover Media navigációs rendszerhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait. Az egyszerű kezelés azonban korántsem e megoldás egyetlen előnye, ugyanis a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás használhatja fel, hogy hasznos és szórakoztató funkciókkal szolgáljon. A Volkswagen háromféle lehetőséget - MirrorLink®, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ - is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, vonzó lehetőségek sokaságával. A www.volkswagen.at/mobiltelefon oldalon Ön is megtekintheti, melyikkel kompatibilis mobilkészüléke. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.

Mikor esedékes a következő átvizsgálás? Mennyi üzemanyag áll még rendelkezésre? Különösen, ha többen is használnak egy autót, jó tudni, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kívánságra egyszerűen online hívható le a válasz. Az extraként kínált Car-Net Security & Service szolgáltatás² révén számos fontos járműadat állhat a megfelelő internetes portáloldalon az Ön rendelkezésére. Legalább ennyire hasznos lehet e technika menet közben is: amint működési határain belül balesetet érzékel, automatikusan felveszi a kapcsolatot a Volkswagen ügyfélközpontjával. A balesetjelentés természetesen manuálisan, gombnyomásra is elindítható. A vészhívás-szolgáltatással a pillanatnyi helyzettől függően helyi segítség is hívható.

1 A Car-Net Guide & Inform mobil online-szolgáltatások csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszerrel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WLAN-hotspotként is működhet. Alternatívaként az extrafelszerelésként kínált CarStick vagy adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt feltétlen átalánydíjas szerződést javasolt választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/car-net oldalon. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és tartalmukban változhatnak. A Car-Net Guide & Inform rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/car-net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

2 A Car-Net Security & Service használatához a Volkswagen AG-vel online külön szerződés kötendő. A szolgáltatások teljes futamidőre szóló használatához az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/Car-Net oldalon. A segélyhívás szolgáltatása már a kiszállítástól, regisztráció nélkül aktív. A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A díjmentes Car-Net App használatához iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefon és egy meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetés alapján egy adatopcióval rendelkező SIM-kártya szükséges. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Security & Service rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/Car-Net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés