A Style felszereltségi szint

Látható és tapintható kényelem

A Style felszereltségi szint számos különlegessége hosszú távon is mély benyomást kelt, akárcsak kényelme. A LED-fényszórók jelentős fényerejükkel már első pillantásra meggyőzőek. Az ezüstszínűre eloxált tetősínek elegáns részletként tűnnek fel.

Hozza ki a legjobbat a T-Cross utasteréből - a hangulatvilágítás és a "Lizard" dekorbetétek mindenkor stílusos atmoszféráról gondoskodnak. Ám ez még korántsem minden: a sport-komfortülések nevükhöz méltóan igen kényelmesek és még hosszú úton is hatékonyan kímélik a hátat. A dinamikus összhatást 17 col peremátmérőjű, igényes "Chesterfield" könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés