Az első ülések

Kényelem, ahogyan Ön szereti

További pluszpontokat kínálnak az első ülések a kényelem terén: a Life felszereltség szinttől felfelé az első utasülés támlája teljes egészében lehajtható, szükség esetén bőséges helyet téve szabaddá, ami különösen előnyös, ha gyakran szállít hosszú és terjedelmes tárgyakat.

Minden szem előtt és zavartalan áttekinthetőség: magas pozíciójukkal az első ülések menet közben is fokozott kényelmet kínálnak, emellett jelentősen megkönnyítik a be- és kiszállást, miközben kiváló körkörös kilátást biztosítanak.

Hatékonyan kíméli hátát az extrafelszerelésként rendelhető deréktámasz, amely menet közben a hátat tehermentesítve járul hozzá az optimális testtartáshoz. A hosszabb utazások során a deréktámasz háta izomzatának ellazításával kíméli gerincét.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés