Kényelem, ahogyan Ön szereti

További pluszpontokat kínálnak az első ülések a kényelem terén: a Life felszereltség szinttől felfelé az első utasülés támlája teljes egészében lehajtható, szükség esetén bőséges helyet téve szabaddá, ami különösen előnyös, ha gyakran szállít hosszú és terjedelmes tárgyakat.

Minden szem előtt és zavartalan áttekinthetőség: magas pozíciójukkal az első ülések menet közben is fokozott kényelmet kínálnak, emellett jelentősen megkönnyítik a be- és kiszállást, miközben kiváló körkörös kilátást biztosítanak.

Hatékonyan kíméli hátát az extrafelszerelésként rendelhető deréktámasz, amely menet közben a hátat tehermentesítve járul hozzá az optimális testtartáshoz. A hosszabb utazások során a deréktámasz háta izomzatának ellazításával kíméli gerincét.

Az új T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás
Start Video

Az új T-Cross

A rugalmas SUV

 

A rugalmas SUV