Az Active Info Display

Információk pontosan úgy, ahogyan látni szeretné

Az extrafelszerelésként kínált Active Info Display formájában nagyfelbontású, 26 centiméter (10,25 col) képátlójú, színes TFT-kijelzőfelülettel működő kombinált műszeregység előnyeit élvezheti, amely nagyobb pixelsűrűsége, intenzívebb színei és fényereje, illetve kontrasztja mellett különböző nézetek kiválasztására is lehetőséget kínál. A hagyományos tartalmakon - mint a fordulatszám, a sebesség és kilométerszámláló - túl célzottan jeleníthetők meg további információk a kombinált műszeregységen.

A multifunkciós kormánykerékről és az infotainment-rendszerről választhatja ki, pontosan mit szeretne látni, s igény szerint hívhat le például részletes menetadatokat, akár a teljes képernyőre a navigációs térképet vagy a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését. Az MP3-lejtszóról hallgatott zeneszám információit szintén a teljes felületen tekintheti meg, akárcsak az éppen zajló telefonbeszélgetés kontaktadatait, de a navigációs térkép és a média-megjelenítés kombinációját is választhatja.

Az infotainment-rendszeren akár háromféle nézet is konfigurálható és tárolható, majd a multifunkciós kormánykerékről gombnyomással választható. Mindemellett a hagyományos profil is rendelkezésre áll, ahol a multifunkciós kijelző a megszokott módon a sebesség- és a fordulatszámmérő között jelenik meg.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés