Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Polo beats

Hang: rendben Minden jó buliban gondoskodik valaki a zenéről – az úton az új Polo beats látja el e feladatot. Erőteljes 300 watt teljesítményű beats hangrendszere jóvoltából Ön mindenkor különleges hangzásélményt élvezhet, amit nem csupán hallhat, hanem láthat is. A semmi mással össze nem téveszthető beats stílusnak köszönhetően így a megjelenés is: rendben.

Különlegességek

Több basszust szeretne?

Hangzásvilág

Csavarja fel a hangerőt és élvezzen olyan basszusokat, amelyek mindenkit lázba hoznak. A Polo beats a Beats Electronics hifi-specialista hangrendszerével készül, amely beats by Dr. Dre fejhallgatómárkájával vívott ki magának világhírt.

Nem szeret alkalmazkodni?

Külső megjelenés

A Polo beats volánja mögött a saját útját járhatja, amely fóliadekorációja révén valóban semmi mással össze nem téveszthető modell. A külső visszapillantó tükrök házai színes kontrasztot alkotnak a karosszéria fényezésével, míg a 16 col peremátmérőjű "Torsby" könnyűfém keréktárcsák igazán sportos stílusjegyek.

 

Beszállás, indul a parti!

Utastér

A Polo beats utastere hangrendszerén túl is a legjobb hangulatról gondoskodik, fejtámláitól egészen a lábszőnyegekig különleges beats-dizájnnal kényeztetve Önt és utasait.

Sokan megirigyelnék helyét

Üléskényelem

Foglaljon helyet az ülésben, ahol a sztárok is szívesen lennének. A Polo beats ugyanis elöl két igényes, beats-logó nyomattal kiegészített sportüléssel vár.

További lehetőségek