Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Vezetéstámogatás

Az új Passattal a támogatott vezetés többé nem csak vágyálom: a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszer technológiájának köszönhetően csak egyetlen gombot kell megnyomnia a kormánykeréken, és Ön is élvezheti ennek kényelmét. A rendszer magas szintű kényelmet biztosít vezetés közben1:

  • A Travel Assist különösen autópályán vagy jól karbantartott országúton alkalmas arra, hogy tartsa a sávot és a sebességet, figyelembe véve az Ön előtt haladó forgalomtól tartott távolságot is.
  • A DSG dupla tengelykapcsolós váltóval kombinálva nyugodt maradhat forgalmi dugó és akadozó forgalom esetén is.

 

1 A rendszer keretein belül.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés