Elegáns és dinamikus – pont, ahogy kell

Külső megjelenés

Az új Passat ötvözi a következetes funkcionalitást a sportos kontúrokkal, ettől lesz igazán stílusos. Áramvonalas sziluettjével és határozott vonalaival a legmagasabb esztétikai elvárásokat is kielégíti. A jellegzetes hűtőrács és a markáns fényszórók egyből magukra vonják a tekintetet.

Kifejező belsőt és magas színvonalú kivitelezést sejtetnek. Az első és hátsó lökhárítók, a LED fényszórók vagy a választható LED mátrixfényszórók, valamint az újonnan tervezett LED hátsó lámpák modern kialakításukkal nyűgöznek le.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés