Hangvezérlés, az Ön szolgálatára

Hangvezérlés

Az intuitív hangvezérlés segítségével (mely magyar nyelven sajnos nem érhető el) hangjával irányíthatja a rádiót, a telefont és a navigációs rendszert is a járműben.

Folytasson hétköznapi párbeszédet a hangvezérlés során - nem kell konkrét utasításokat memorizálnia, miközben a vezetésre koncentrál. Az autóutak még élvezetesebbé válnak, hiszen hangjával szabályozhatja a rádió hangerejét, illetve így kereshet ki címeket és telefonszámokat is.

A We Connect Plus választható online szolgáltatásai is hangvezérléssel használhatók. Így könnyen hozzáférhet a kedvenc úti céljairól online fellelhető információkhoz, a parkolóházak nyitvatartásához vagy akár a benzinkutak áraihoz is.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés