Rövid féktávra fejlesztve

Elektromechanikus fékrásegítő

Ha hirtelen kell csökkentenie a sebességet, akkor fontos, hogy a fékek hatékonyak legyenek és azonnal működésbe lépjenek. Az elektromechanikus figyelemre méltó előnyökkel rendelkezik:

  • A választható ACC adaptív sebességtartó automatika még nagyobb kényelmet biztosít. Az elektromechanikus fékrásegítővel a vészfékezést még pontosabban lehet szabályozni.

  • A féktávolság jelentősen csökkenthető a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt.1 Ezáltal kisebb az összeütközés kockázata a gyalogosokkal és baleset esetén az összeütközés sebessége is.

 

1 A rendszer keretein belül.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés