Nagy felbontású és interaktív

Digitális vezetőtér

A választható digitális vezetőtér fontos információkat mutat különlegesen tisztán egy nagy, jó felbontású kijelzőn. A nagyobb pixelsűrűség, intenzívebb színek, nagyobb fényerő és kontraszt mellett akár többféle nézet közül is választhat. A klasszikus adatok közül kívánságának megfelelően jelenítheti meg a fordulatszámmérőt, a sebességmérőt és a kilométer-számlálót a műszerfalon.

A multifunkciós kormánykeréken és az infotainment rendszeren keresztül kiválaszthatja, mit szeretne látni: hozzáférhet például a részletes vezetési adatokhoz, láthatja a navigációs térképet a teljes kijelzőn vagy megjelenítheti a vezetéstámogató rendszer vizuális képét is. Láthatja az MP3 lejátszón hallgatott szám adatait vagy telefonálás közben megjelenítheti telefonpartnere képét a teljes kijelzőn. Vagy választhatja például a navigációs térkép és a médialejátszó kombinációját.

Az infotainment rendszerbe akár három nézetet is elmenthet, amelyek a továbbiakban könnyen előhívhatók, csak egyetlen gombot kell megnyomnia a multifunkciós kormánykeréken. A klasszikus profil szintén elérhető. Ebben az esetben a multifunkciós kijelző szokás szerint a sebességmérő és a fordulatszámmérő között helyezkedik el.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés