Készen áll rá, hogy saját slágerlistája legyen?

Composition rádió

Engedje el magát és szórakozzon utazás közben. Az intuitív módon használható Composition rádió mindenben a segítségére lesz.

A 16,5 cm-es (6,5 colos) színes TFT-érintőképernyőt kifejezetten könnyű használni. Az elöl és hátul elhelyezett nyolc hangszóró lehetővé teszi, hogy körülölelje a kedvenc zenéje - szóljon az akár a rádióból, MP3 vagy WMA fájlból. Ezen kívül a járműben található két C típusú USB csatlakozó és Bluetooth kapcsolat is a mobiltelefonok számára. Szeretné, ha a rádió kapcsolódna az internethez? A We Connecttel ez is lehetséges. Az App-Connecttel* az érintőképernyőn keresztül az okostelefonos applikációkhoz is hozzáférhet. Ez vezeték nélkül az Apple CarPlay (Magyarországon a teljes funkció hivatalosan nem elérhető) segítségével is megoldható.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés