A tér újragondolása

Belső tér

Szálljon be és engedje át magát a felsőkategóriás modellek hangulatának. Az új Passat a szabadság egyedi érzését ismerteti meg Önnel: a belső teret optikailag nyújtják a műszerfalon és az ajtók felé tartó átmeneten található vízszintes dekorcsíkok, így nagyvonalúbbnak és tágasabbnak hat. A belső kialakítás prémium jellegét megtestesítő letisztult tervezés és a magas minőségű anyagok épp annyira lenyűgözők, mint a tágas lábtér.

A középkonzol nagy tárolórekesze, az elegáns műszerfal és a magas minőségű dekorcsíkok tökéletesen ötvözik a kifinomult stílust a kifogástalan funkcionalitással.

Üljön be az új Passatba, és talán ki sem akar majd szállni. Az egyénileg állítható fejtámlákkal ellátott ülések az esztétikus kialakítással és kényelemmel szemben támasztott legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés