Mobilitás – újragondolva

Appok és szolgáltatások az autóban

A Volkswagen We Service, We Deliver és más autós applikációi, mint a We Park és a We Experience (egyes szolgáltatások Magyarországon jelenleg még nem elérhetők), megkönnyítik az életét.

A We Deliver alkalmazással ideiglenes hozzáférést adhat a járműhöz más szolgáltatóknak, például a ruhatisztítónak vagy a csomagküldő szolgálatnak. Vagy ragyogó tisztává varázsolt autóba ülhet vissza éppen ott, ahol leparkolt, a professzionális autótisztító szolgáltatásnak köszönhetően.

Parkolás egy kattintásra? Sose volt még ilyen könnyű a parkolás: csak indítsa el a We Park applikációt az infotainment rendszerben, és az alkalmazás megmutatja a megfelelő parkolóhelyeket, majd a parkolás díját is az applikáción keresztül egyenlítheti ki - készpénz nélkül, egyetlen kattintással.

A We Experience pontosan az Ön igényeire szabott tippekkel segít megtalálni a közeli éttermeket és boltokat.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés