Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt. És azonnal rendelhető!

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt. És azonnal rendelhető!

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt. És azonnal rendelhető!

A nagy dolgok egy mosollyal kezdődnek

Az új ID. Buzz az elektromos korszak ikonja. A modell indulásához további nagy ikonokkal álltunk össze:
a STAR WARS hőseivel. Ők az első pillanattól kezdve lelkesek voltak. Az ID. Buzz nemcsak összehasonlíthatatlan vonzerejével, hanem a legmodernebb technológiákkal és egy teljesen új térérzettel nyűgöz le. Ez teszi intelligens útitárssá minden kalandhoz. Bármelyik galaxisban.

Egyszerűen galaktikus

Az új ID. Buzz nem egyszerűen "hightech", hanem "human-tech". Okos útitárs, aki a jellegzetes mosolyával azonnal kellemes hangulatot teremt. Habár nem droid, de biztosak vagyunk benne, hogy az ID. család legújabb tagja azonnal rajongókat szerez, ahol csak felbukkan.

Az ID. modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 - 13,5 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/20007EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépkocsin feláras extra felszereltségek is láthatók.
Az ID. modellek magyarországi forgalmazásával kapcsolatban érdeklődjön Volkswagen márkakereskedőjénél.
© 2022 TM Lucasfilm Ltd
 Kérjük, tekintsd meg az előfizetés feltételeit a www.disneyplus.com oldalon.

Erősít a Volkswagen:

Ewan McGregor lesz a márka nagykövete.

Ewan McGregor személyében nagyszerű erősítésre tettünk szert. A színész lelkes Volkswagen-rajongó, aki saját veteránautó-kollekcióval rendelkezik, amelyből az egyiket maga alakította át elektromos meghajtásúvá. Az UNICEF egyesült királyságbeli Jószolgálati nagyköveteként jótékonysági célokért kampányol szerte a világon. Ez teszi Ewant tökéletes partnerré egy közös küldetésben: a jövő mobilitásának fenntarthatóbbá tételében.

Az elektromobilitás új dimenziója

Új korszakot fémjelző dizájn

Az ikonikus Bulli elődök formatervein alapuló ID. Buzz a modern arányokat ötvözi az innovatív technológiával. Győződjön meg Ön is az intelligens funkciókról, a maximális térérzetről és az innovatív fénydizájnról. 

Fenntartható mobilitási megoldások egész sora

Teljeskörű fenntarthatóság egy klímatudatos jövőért - ezt testesíti meg az új ID. Buzz. CO2-semleges mérleggel szállítjuk és helyileg zéró CO2 kibocsátással használható. Az állatbőr nélkül kialakított belső térnek és a részben újrahasznosított anyagok felhasználásának köszönhetően - például az üléshuzatokban, a padlóburkolatokban és a tetődekor esetén - a fenntarthatóság és a kényelem összekapcsolódik.

A térérzet új szintje

Az új ID. Buzz egy multifunkcionális mindentudó az alig több mint 11 méteres fordulókörének is köszönhetően. A maximális helykihasználásnak köszönhetően a helytakarékos, teljesen újonnan fejlesztett belsőtér koncepció hatalmas lábteret biztosít. Az ID. Buzz kényelmesen állítható ülései könnyedén variálhatók. Így az ötüléses kivitel csomagtere akár 1121 liter is lehet a második üléssor mögött akkor is, ha minden utas bent ül.

ID. Buzz - Technológia és konnektivitás

Travel Assist rendszer tömeges helymeghatározási adatok funkcióval

Tartja a sávot és a többiektől a távolságot

A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciójának használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a beállított maximális sebességet. A Travel Assist alkalmazza az adaptív sávvezetést, ami aktívan a sáv közepén tartja a járművet. A funkció az autópályán sávváltáskor is aktívan támogatja Önt, ha szeretné. Ráadásul a Travel Assist a tömeges helymeghatározási adatokat is felhasználja a jármű sebességének az érvényben lévő korlátozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.) történő meghatározásához.

Töltés

Áram töltése – olyan egyszerű, mint amilyen profi

Az ID. Buzz modellel a közlekedés nemcsak klímatudatossá, hanem rugalmassá is válik. Az (egyenáramú) gyorstöltéshez akár 170 kW maximális töltési teljesítmény járul, így az akkumulátor 5%-ról 80%-ra mindössze 30 perc alatt feltölthető egy megfelelő gyorstöltőállomáson. 

Over-the-Air frissítések

Minden funkció a legfrissebb információk birtokában

 A szoftverfrissítésekkel növelhető az ID. Buzz digitális rendszereinek funkcionalitása. Ezek rendszeresen frissíthetők és optimalizálhatók a We Connect szerződés keretében az Over-the-Air frissítéseknek köszönhetően. Az Over-the-Air frissítéseket ID. Buzz modellje mobiladat-kapcsolaton keresztül a háttérben tölti le. Amint egy frissítés elérhető, az infotainment rendszerben megjelenik egy üzenet és végigvezeti Önt a telepítés lépésein.

Fénydizájn

Modern világítás, amely kommunikál Önnel

A modern fénydizájn nagy szerepet játszik az ID. Buzz szerethető megjelenésében. Amint a járműhöz közelít az opcionális Keyless Access zár- és indítórendszerrel rendelkező slusszkulccsal, az opcionális LED-mátrix fényszórók elektromosan lentről felfelé fordulnak és világítanak - barátságos "kacsintással" üdvözlik Önt. Az interaktív ID. Light ezután fényjelzéssel és diszkrét hanggal üdvözli Önt a beltérben. 

Infotainment

Üdvözöljük a digitális világban

Digitális műszerfal, internetkapcsolat, mobil online szolgáltatások és beépített hangvezérlés - az új ID. Buzz a legmodernebb technikával várja Önt. Az App-Connect segítségével kényelmesen továbbíthat zenét, hangoskönyveket vagy híreket okostelefonjáról az infotainment rendszer opcionális, akár 30,5 cm-es (12 colos) színes érintőképernyőjére, amellyel számos funkciót, például a DAB+ rádiót is kezelheti.   

Az új ID. Buzz újdonságai: maradjon naprakész

Többet szeretne tudni az ID. Buzz-ról? Látogasson el ID. Buzz oldalunkra, ahol minden ID. Buzz-t és ID. Buzz Cargo-t érintő információt megtalál.

Az ID. család - fedezze fel most!

Az ID. Charger - falitöltő a Volkswagentől

 

Könnyedén megrendelheti a kiválasztott ID. Charger falitöltőt és a felszerelését online vagy Volkswagen márkakereskedőjénél.

Tovább az ID. Charger-hez

 

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata