Active Info Display

 

Az Active Info Display révén Ön a kombinált műszeregységek előnyeit a nagyfelbontású és nagyméretű, 31 centiméter (12,3 col) képátlójú színes TFT-képernyővel együtt élvezheti. A különböző információs profilok segítségével Ön célzottan összpontosíthat bizonyos adatokra, amelyek a hagyományos tartalmak - mint például a sebesség- és fordulatszámmérő, illetve a kilométerszámláló - mellett jelennek meg a kombinált műszeregységen.

Ezek az információs profilok gyorsan és egyszerűen választhatók a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykerékről. Igény szerint hívhat le például részletes menetadatokat vagy éppen a vezetői segédrendszerek vizuális megjelenítését. Ennek során még jobban kihasználható a kijelzőfelület, mivel a körműszerekben is további adatok jeleníthetők meg.

A Discover Media infotainment-rendszer esetében igény szerint dönthet, hogy a navigációs térképet az Active Info Display felületén vagy hagyományos módon a navigációs rendszer képernyőjén szeretné látni, míg a Discover Pro egyidejűleg kínálja mindkét lehetőséget.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés