Teljes körű kapcsolat, mégis abszolút mobil

Telefon

Ne maradjon le egyetlen beszélgetésről sem, miközben zavartalanul a forgalomra összpontosít! Kétféle opcionális telefoncsatlakozás is segítheti a kényelmes telefonálást menet közben, amelyek digitális beszédprocesszoruknak, a tetőkárpitba épített, igényes mikrofonjuknak, és az autó saját hangszóróinak köszönhetően egyaránt kiemelkedő hangminőséget kínálnak. A vétel a jármű külső antennáján keresztül még kritikus lefedettség mellett is optimálisan zajlik.

A Comfort kivitel induktív módon, azaz vezeték nélkül csatlakoztatja a megfelelő rekeszbe helyezett mobiltelefont a külső antennához, így nem szükséges külön adapter beszerzése.

Az LTE-kapcsolatot is kínáló Business kivitel esetében Bluetooth segítségével az autón kívül kezdett telefonbeszélgetések is átvihetők a kihangosítóra, miközben a telefon mindvégig a zsebben maradhat. A kezelés hangvezérléssel, a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről történhet - egyszerűen és pontosan az ön igényei szerint.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés