Élvezze kis fogyasztás mellett a nagy erőt!

Motorok

A TSI benzinmotorok magas teljesítményszinttel és takarékosságukkal bizonyulnak meggyőzőnek és már az alacsony fordulatszám-tartományokban is maximális forgatónyomatékot kínálnak. E korszerű aggregátok a kis összlökettérfogat, a turbófeltöltés és a közvetlen benzinbefecskendezés kombinációjával produkálnak egyenletes vonóerőt. Ez a "downsizing" módszere, amellyel a motorok viszonylag kis hengerűrtartalom mellett produkálnak nagy teljesítményt.
A TDI erőforrások* turbófeltöltéssel és közös nyomócsöves (common-rail) közvetlen befecskendezéssel működő dízelmotorok, amelyek takarékosságukkal, intenzív vonóerejükkel és igen magas teljesítményszintjükkel tűnnek ki. Emellett halk üzeműek és nyomatékos karakterisztikájuk kimondottan segíti a sportos vezetést.

* Egy későbbi időponttól rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés