Védelem Önnek és autójának

Car-Net Security & Service

Legyen szó az üzemanyagszintről, a kilométer-állásról vagy a következő műszaki átvizsgálásról, a Car-Net Security & Service** opcionális szolgáltatásaival midig szem előtt tarthatja autója fontos adatait. E szolgáltatások vészhelyzetben is igencsak hasznosak lehetnek. Valamelyik légzsák kioldásával járó súlyos balesetet érzékelve a rendszer - működési határain belül - önműködően továbbítja a jármű adatait és a pontos pozícióját a Volkswagen telefonos segélyközpontjába (Volkswagen Emergency Call Center). Ezzel helyileg értesíthető a megfelelő segítség, illetve megállapítható az érintett személyek száma. A segítség megérkezéséig szóban tartható a kapcsolat a jármű vezetőjével.

01 Parkolási pozíció
Találja meg gyorsan és egyszerűen parkoló autóját! A Car-Net webportál és okostelefonján a Car-Net App segítségével egy digitális térképről bármikor lehívhatja legutóbbi parkolása pontos címét, dátumát és időpontját, majd a navigáció oda is vezeti Önt.

02 Jármű-állapotjelzők
Hívja le kényelmesen okostelefonjával az új Golf Sportsvan járműadatait, például kilométer-állását vagy üzemanyagszintjét.

03 Online riasztóberendezés
Akkor is biztonságos, amikor épp nincs szem előtt az autó: a riasztóberendezés nem csupán a kürttel és a vészvillogóval hívja fel a figyelmet, hanem aktiválódása esetén emailen vagy push-üzenet formájában okostelefonján közvetlenül is értesíti** a vezetőt. A riasztások a Car-Net webportálon vagy okostelefonon a Car-Net App segítségével archiválhatók és tekinthetők át.

* A Car-Net "Security & Service" szolgáltatás használatához külön szerződést kell kötnie interneten a Volkswagen AG-val. Ahhoz hogy az ügyfél a teljes futamidő alatt tudja használni a szolgáltatásokat, a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja a járművet a www.volkswagen-carnet.com oldalon. A segélyhívó szolgáltatás a jármű átadását követően regisztráció nélkül is aktív.

** Feltétele, hogy a jármű a résztvevő európai országok GPS- vagy mobiltelefonhálózata lefedettségi területén tartózkodjon. Az egyes országok közötti eltérésekről, illetve további információkról az adott termékre vonatkozó Általános Üzleti feltételek (AGB) adhatnak tájékoztatást.

A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet. Ezek a szolgáltatások a megállapodott szerződéses futamidő alatt állnak rendelkezésre, és tartalmuk a szerződéses futamidő alatt változhat. Az ingyenes Car-Net alkalmazás használatához egy iOS vagy Android rendszerű okostelefonra és egy a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Az online adatcsomagok küldése és fogadása további költséggel járhat az adott díjcsomagtól függően, különösen külföldi használat esetén (például roamingdíjak). A "Security & Service" Car-Net szolgáltatással kapcsolatos bővebb információért keresse fel a www.volkswagen-carnet.com oldalt vagy forduljon egy Volkswagen partnerhez. Kérjük, hogy a mobiltelefonos tarifákról tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés