Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Golf Sportsvan A különösen tágas Golf.

A különösen tágas Golf A Golf-család tagja, ahol neve és formái egyaránt egyértelműen tükrözik szerepét. Az új Golf Sportsvan kívül sportos, belül pedig különösen tágas.

Kényelem A térkínálat csodája magas színvonalon – az új Golf Sportsvan egyaránt bőséges helyet kínál az egész család és a sok csomag számára. Emellett Ön a megemelt üléspozíciónak köszönhetően a környező forgalom jobb áttekintését is élvezheti menet közben, de a be- és kiszállás is kényelmesebb.

Lehajtható asztalok
Rakodóhelyek
Rakodórekeszek az ajtókban
Üléskényelem
ergoActive ülés
Lehajtható asztalok

Terülj, terülj asztalkám

A Comfortline felszereltségi szinttől az első üléstámlák hátoldalán rakodózsebek és lehajtható asztalok növelik a hátul utazók kényelmét.

Rakodóhelyek

Tartsa szem előtt és keze ügyében fontos tárgyait

A műszerfal praktikus rakodórekeszében vagy a számos további, egyaránt kényelmesen elérhető rakodóhelyen. Igazi különlegességként a szendvicsek, üdítők számára ideális hűthető kesztyűtartó immár a szériafelszereltség része.

Rakodórekeszek az ajtókban

Mindig másutt, ám minden a helyén

Az ajtókban kialakított rakodórekeszek bőséges helyet kínálnak a kisebb tárgyak számára, így Ön hosszadalmas keresgélés helyett mindent egyből megtalálhat.

Üléskényelem

A Golf Sportsvan ülései a még színvonalasabb kényelem jegyében készültek

A magasabbra emelt üléspozíció menet közben a forgalom jobb áttekintését kínálja, de a be- és kiszállást is megkönnyíti. Hátul helyet foglaló utasai a kartámasz és a rugalmasan állítható hátsó ülések segítségével szintén kényelmes üléspozíciót alakíthatnak ki.

ergoActive ülés

Ha szívén viseli a háta sorsát

Rátalált új kedvenc helyére, amely mindenütt rendelkezésére áll? Az extrafelszerelésként rendelhető ergoActive sportülés 14 irányú állíthatósága mindenkor magas színvonalú üléskényelemről gondoskodik. A vezetőülést Ön is egyszerűen testalkatára állíthatja, hatékonyan tehermentesítve hátát. Az innovatív ülés integrált masszázsfunkciót is kínál és fűthető.

Dizájn Még szebben az úton – a Golf Sportsvan formavilága és belső felszereltsége egyaránt időtlen eleganciával hódít.

Bőséges rakodófelület

Több négyzetméter – kevesebb stressz pakoláskor

A hátsó ülés lehajtásával mindössze néhány kézmozdulattal nagyméretű rakodófelület alakítható ki. A variálható csomagtérpadlózattal együtt olyan sík felület hozható létre, ami nagyban megkönnyíti a terjedelmes és nehéz tárgyak szállítását.

Panoráma toló-/billenőtető

Felejtse el a mindennapokat – engedje be a napfényt

Élvezze a napsütéses és borús napokat fényárban úszó utastérből - az extrafelszerelésként rendelhető, elektromos mozgatású panoráma toló-/billenőtető napközben még kellemesebb fényviszonyokat teremt a Golf Sportsvan fedélzetén.

LED-fényszórók

Kiváló fényviszonyok a járművön kívül is

Az extrafelszerelésként kínált LED technikájú fényszórókkal különösen jól érvényesül a Golf Sportsvan formavilága. E technika energiatakarékos és a nappali világossághoz közeli fényspektrumával nagyban tehermentesíti a szemet.

Külső megjelenés
Utastér
Könnyűfém keréktárcsák
Vienna bőrkárpitozás
Külső megjelenés

Keltsen mély benyomást sportos fellépésével!

Első pillantásra egyértelmű, melyik család tagja a Golf Sportsvan - jellegzetes Golf, mégis egyedülálló. Összhatását sokoldalúsága határozza meg.

Utastér

Itt bizonyosan ellazíthat

Az új Golf Sportsvan utastere igényes kialakításával és rakodóhelyei átgondolt koncepciójával nap mint nap meggyőzi Önt.

Könnyűfém keréktárcsák

Jól áll Önnek – a Golf Sportsvan keréktárcsáinak kínálata

Melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombináció áll legjobban az Ön autójának? Tisztán ízlés kérdése, a könnyűfém keréktárcsák mindenesetre egytől-egyig jól kiemelik a Golf Sportsvan sportos karakterét.

Vienna bőrkárpitozás

Döntsön az időtlen elegancia mellett!

Élvezze minden egyes úton az exkluzív környezet semmi mással össze nem hasonlítható élményét! Kívánságra az új Golf Sportsvan a legfinomabb bőr- és mikroszálas kárpitozással is rendelhető, amelyeket egyebek mellett ülésfűtéssel és kellemes fogású multifunkciós kormánykerékkel egészíthet ki.

Galéria

Vezetői segédrendszerek Érezze jól magát az Önnel együtt gondolkodó technikák támogatásával! Az új Golf Sportsvan fedélzetén intelligens vezetői segédrendszerek gondoskodnak színvonalas kényelemről és működési határaikon belül a kritikus szituációk kezelésében vagy akár megelőzésében is segítenek.

Közlekedési torlódás asszisztens "Traffic Jam"

Jóleső érzés - amikor bonyolulttá válik a helyzet

Az extrafelszerelésként rendelhető közlekedési torlódás asszisztens hatékonyan tehermentesíti Önt, amikor a sűrű forgalomban kell araszolnia, működési határain belül önállóan gyorsítva, fékezve, illetve tartva az éppen igénybe vett forgalmi sávot.

Vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist)

Időben felriaszt - így kerülve el a durva ébredést

A kívánságra rendelhető vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist) - működési határain belül - automatikusan beavatkozik, ha ön hosszabb ideje inaktív.

Gyalogosfelismerés

Hatékonyabb védelem a gyalogosok számára

A szériafelszerelésként kínált gyalogosfelismerés a Volkswagen olyan technikája, amely - működési határain belül - a gyalogosgázolást hivatott megelőzni vagy enyhíteni annak következményeit.

Parkolási asszisztens (Park Assist)
Holttér-felügyelet (Blind Spot Sensor)
Front Assist és ACC
Vontatmány-asszisztens (Trailer Assist)
Fáradtságérzékelő rendszer (Driver Alert System)
Parkolási asszisztens (Park Assist)

Készséggel segít a beállásban

Az extrafelszerelésként rendelhető parkolási asszisztens (Park Assist) jóvoltából már igazán nem kell sokat tennie a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásáért, ahová - működési határain belül - a rendszer könnyedén kormányozza be az autót.

Holttér-felügyelet (Blind Spot Sensor)

Időben észleli a közeledő járműveket

Az extrafelszerelésként kínált holttér-felügyelet (Blind Spot Sensor) - működési határain belül - az adott oldali visszapillantó tükör LED-fényével a holttérben tartózkodó járművekre, tolatva kiálláskor pedig az integrált hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel (Rear Traffic Alert) a jármű mögötti és melletti területet felügyeli és a keresztező járművekre figyelmeztet.

Front Assist és ACC

Távolságot tart – a kellemetlen meglepetésektől is

A követési távolság, Comforlinetól szériafelszerelésként rendelhető automatikus szabályzása (Adaptive Cruise Control; ACC) - működési határain belül - az elöl haladó jármű mögötti kellő táv tartásában segít. A szintén széria Front Assist váratlan veszélyek esetén óvja Önt és környezetét.

Vontatmány-asszisztens (Trailer Assist)

Utánfutóval is kényelmesebb manőverezés

Aki próbált már utánfutóval manőverezni, jól tudja milyen bonyolult is lehet. Ekkor szolgál hatékony támogatással az extrafelszerelésként kínált vontatmány-asszisztens (Trailer Assist). Önnek csak a kívánt menetirányt kell beállítania, az asszisztensrendszer pedig - működési határain belül - kényelmesen a kívánt célra tolat az utánfutóval. Mindeközben Önnek csupán a gázadás, a fékezés, illetve a folyamat felügyelete a feladata.

Fáradtságérzékelő rendszer (Driver Alert System)

Így nem győzheti le a fáradtság

Fáradhatatlanul ébren tartja Önt - a fáradtságérzékelő rendszer (Driver Alert System) folyamatosan kiértékeli a vezetését, s amennyiben eltér a kellően összpontosító kormányzástól, pihenő tartására hívja fel figyelmét.

Infotainment. Bővítse ki komfortzónáját az otthoni foteltől az új Golf Sportsvan vezetőüléséig! Innovatív infotainment-rendszerei pontosan az Ön igényei szerint kínálnak színvonalas szórakozást, s az ismeretlen helyek felfedezésére internet-kapcsolat is rendelkezésére állhat.

Rádió- és navigációs rendszerek

Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót hallgathat

A friss reggeli indulástól egészen a "kis éji zenéig" - szeret menet közben zenét hallgatni, ám mindvégig jól informált maradna és az első osztályú kényelemről sem mondana le? A választható rádió- és navigációs rendszerek kínálatával garantáltan elégedett lesz.

Telefon

Teljes körű kapcsolat, mégis abszolút mobil

Teljes körű kapcsolat, mégis abszolút mobil - Az extrafelszerelésként rendelhető Comfort és Business telefoncsatlakozás révén Ön széles hálózati lefedettséget és színvonalas hangminőséget élvezhet, miközben mindkét kezét a kormánykeréken tarthatja.

Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net "Security & Service"
Car-Net App-Connect
Car-Net "Guide & Inform"

Ne keljen többet útra internet nélkül

Mozduljon ki komfortzónájából, kalandra fel! A Car-Net Guide & Inform* segítségével izgalmas úti célokat fedezhet fel a közelben, de parkolóhelyet is találhat vagy épp a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást. Emellett aktuális közlekedési információkkal, a torlódások optimális elkerülésének lehetőségeivel vagy online-hírekkel is szolgál.

Car-Net "Security & Service"

Védelem Önnek és autójának

A Car-Net Security & Service** opcionális szolgáltatásaival Ön igény szerint hozzáférhet autója fontos adataihoz. A segélyhívás szolgáltatás szükség esetén - működési határain belül - automatikusan lép kapcsolatba a Volkswagen telefonos segélyközpontjával (Volkswagen Emergency Call Center). Az autó ütközésérzékelőinek köszönhetően az Ön pontos pozícióját és a járműadatokat is továbbíthatja, értesítve a mentőket. Ha Ön éppen baleset szemtanúja, a háromgombos modul megfelelő gombjával manuálisan jelentheti.

Car-Net App-Connect

Használja Volkswagenjében is mobiltelefonos alkalmazásait!

Bővítse műszerfalát - a Car-Net App-Connect segítségével személyes okostelefonon alkalmazásai közül jó néhányat biztonságosan és kényelmesen a középkonzolba épített infotainment-rendszer érintőképernyőjéről is kezelhet. Attól függően, milyen okostelefonnal rendelkezik, a MirrorLink®, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ (Google) segítségével csatlakoztathatja a jármű infotainment-rendszeréhez.

Gazdaságosság Az új Golf Sportvan motorjai kiváló partnerek a sportos vezetésben, miközben az üzemanyag-fogyasztást is korlátok között tartják.

Motorok
Aktív hengermenedzsment (ACT )
Adaptív futómű-szabályzás (DCC)
Menetprofil-választás (Driving profile selection)
Motorok

Élvezze kis fogyasztás mellett a nagy erőt!

A TSI benzin- és a TDI dízelmotorok* alacsony fogyasztás mellett produkálnak tekintélyes teljesítményt, s Önt is minden bizonnyal meggyőzik.

* Egy későbbi időponttól rendelhető.

Aktív hengermenedzsment (ACT )

Kapcsoljon le két hengert és takarítson meg üzemanyagot!

Takarékosan beosztja Önnek az üzemanyagot - az aktív hengermenedzsment rendszere (Active Cylinder Management; ACT). Alacsony teljesítményigény esetén alig érzékelhető, ha a motor csak két hengerrel üzemel. Ezt a hengerlekapcsolás technikája teszi lehetővé, amellyel jelentősen csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

Adaptív futómű-szabályzás (DCC)

Amikor a futómű választ megfelelő beállítást

Az extrafelszerelésként rendelhető Adaptív futómű-szabályzás (Adaptive chassis control; DCC) mindenkor a pillanatnyi menethelyzetnek és útviszonyoknak megfelelően alakítja a csillapítást, amely során Ön a hangsúlyosan sportos, kényelmes vagy normál hangolás közül választhat.

Menetprofil-választás (Driving profile selection)

Az új Golf Sportsvan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Takarékosan vagy inkább sportosan szeret közlekedni? Esetleg a kényelemre helyezi inkább a hangsúlyt? Az extrafelszerelésként kínált menetprofil-választás (Driving profile selection) segítségével az autó alapvető menettulajdonságait az Ön személyes vezetési stílusához, illetve az út- és forgalmi viszonyokhoz igazíthatja. 

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek