Teljesítmény

 

A Golf GTE két motorját bármilyen helyzetben optimálisan használhatja - külön-külön vagy akár egyszerre is. A három intuitív hibrid üzemmód mellett a Golf GTE tisztán elektromos meghajtást is kínál, amely a városközpontokban ideális megoldás, hiszen segítségével károsanyag-kibocsátás nélkül hajthat végig a városon és lakónegyedeken - akár 50 km/óra sebességgel.

A gyakorlatilag hangtalanul működő villanymotort egy innovatív, az alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett elért, erőteljes dinamika szinonimájává vált, 110 kW (150 lóerő) teljesítményű, 1,4 literes TSI közvetlen befecskendezésű benzinmotorral párosítottuk. A két motor egyidejű használata szédületes gyorsulást tesz lehetővé: a Golf GTE 0-ról 100 km/órás sebességre mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsul fel, és pillanatok alatt eléri 222 km/órás csúcssebességét. A rendszer akár 150 kW-os (204 lóerős) teljesítményt, lenyűgöző 350 Nm nyomatékot, és egyetlen feltöltéssel döbbenetesen nagy, akár 939 kilométeres menettávot is elérhet.

Otthon, lakása elektromos hálózatáról a fali konnektoron keresztül, mindössze 3 óra 45 perc alatt feltöltheti a villanymotor akkumulátorát; ugyanehhez töltőállomáson, illetve az opcionális otthoni töltőállomás használatával 2 óra 15 perc is elegendő.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés