Külső

 

A Golf GTE zárt hűtőrácsos, kék szegélycsíkkal díszített orrésze a mozgékonyság és az aerodinamika megtestesülése. A dinamikus formavilágú LED fényszórók alján is átfutó kék díszcsíkhoz remekül illeszkedik a töltőcsatlakozót rejtő Volkswagen embléma.

A progresszív formavilágú, C-alakot formázó LED tompított fényt, amely a lökhárító két végén kapott helyet, az összes többi LED világítási elemhez hasonlóan egyaránt alacsony meghibásodási arány és energiafogyasztás jellemez. Oldalról nézve főleg a jármű oldalsó díszlécei vonják magukra a figyelmet, mély útfekvés érzetét kölcsönözve a Golf GTE-nek. Ez a sportos megjelenés az autó farrészén is folytatódik: a hátsó légterelő a karosszériával megegyező színű, az alváz pedig fényes fekete színt kapott.

A krómozott dupla kipufogócső a sportos kialakítású és a masszív hátsó lökhárítóval dinamikus egységet alkotó diffúzor alatt, bal oldalon található. A gyönyörű eleganciájú, sötétvörös LED hátsó lámpasor szükség esetén remek fényerőt biztosít. A Golf GTE megnyerő külsejét a hátsó lámpák közé helyezett, kék kontúrral határolt Volkswagen-embléma teljesíti ki. 

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés